Litt om lillegutt

Ja dere!

Det er ikke så mye å si om lille meg enda. Mamma og pappa har ikke møtt meg enda. Jeg trives nemlig veldig godt i magen til mamma og har tenkt å bli her litt til. Lover å poste ting når jeg kommer ut i verden #veldigkomfortabelimagentilmamma

Så vi prates mer når jeg kommer ut 👶🏻

04 oktober 2016.

Hei og hopp her er jeg. William Valentin Holmedal heter jeg. 54 cm lang og 3750 g tung. Jeg er da nr 1 av barna her i hus og nyter det kan man si. Mamma og pappa sier jeg er verdens beste baby så da er jeg vell det da. Sover hele natta (nesten) gjør jeg også. Må jo ha litt natt mat si! Ellers er det lite å fortelle om meg enda. Jo kan jo nevne jeg ble født med like mye hår som hele mamma sin slekt til sammen på hode mitt , ganske stolt over det 🙂 .

Ellers så lover jeg å skrive mer om meg selv når jeg faktisk kan skrive.. frem til da får mine sekretærer mamma og pappa som jeg også kaller de stå for den delen.

4 Februar 2017.

Nå har jeg blitt hele 4 mnd gammel. Er 70 cm lang og veier rundt 7,4 kilo. Med andre ord. Jeg er STOR gutt 🙂 . Har begynt så smått å rulle forsiktig rundt ( med litt hjelp fra mamma og pappa selvfølgelig) og mye mye annet moro. Er en kraftig plugg visstnok. Pappa mener jeg er veldig sterk for alderen min, mens mamma mener jeg vokser for fort. ikke vet jeg, men det er jo så mye moro å se der ute i verden , så kan liksom ikke ligge på latsiden heller da. Vil opp og frem i verden jeg.

Vi skrives.

PS- husk å like og følge bloggen til pappa på Facebook Glagubben

19 Juni 2017.

William er nå 8 måneder og noen uker gammel. Tiden har gått utrolig fort og vi ser enorme forvandlinger hos vår lille prins. Han har lært seg å krabbe og pludrer ivrig i vei. Han har mye på hjerte vår lille prins virker det som. Han har vokst ganske bra den siste tiden også. 78 cm lang og 9,8 kilo tung. Rundt hodet husker ikke han far, men det var innafor normalen som de sier.  Alt i alt så er alt slik det skal være med vår lille prins.