Mannen bak bloggen 

Hei hei alle sammen! 

Ja hvem er så denne karen? Jo det skal jeg fortelle dere. Kan begynne med å si at jeg er opprinnelig fra Colombia i sør amerika. Ble adoptert til Norge i en alder av 3 år. 

Vokste opp i en perle av en bygd på Norges vestkyst. Hervik i Ryfylke ble mitt hjem. Her har jeg hatt en barndom jeg virkelig har elsket. Man kan si at å vokse opp i Hervik er som å vokse opp i et Astrid Lindgren eventyr. Alle kjente alle og vi ble oppdratt av en hel bygd.  Jeg har tusen og en historie fra min barndom i denne herlige bygden. 

Men tiden kom etterhvert hvor jeg ble nødt til å flytte på meg. Først grunnet skole og deretter Forsvaret.  Kan trygt si at jeg har flyttet en del ganger i løpet av livet. Det har blitt i rekkefølgen følgende byer. 

Hervik – Haugesund – Stavanger – Harstad – Bergen – Haugesund – Oslo – Lillestrøm – Eidsvoll

Og det har da bragt meg hit hvor jeg og min vakre hustru bor i dag. Her har vi da valgt å bosette oss. En plass som ligger kun 30 min togtur fra Oslo og samtidig har de landlige omgivelsene jeg var nødt til å ha. For er det noe årene har lært meg så er det at jeg funker bare ikke i by by! Jeg må ha naturen rundt meg. Klar og deilig luft og samtidig ha mulighet til å reise inn til byen. Det er perfekt for oss. Og da ble det Eidsvoll da. 

Her skal vi da starte vår lille familie ferd. 

Følg oss på bloggen og se hva som skjer underveis.  For det er jo det denne bloggen handler om. 

Livet før , under og etter at babyen kommer 

Er det noe dere lurer på. Så bare spør! . Jeg bruker mange av spørsmålene jeg får til å lage blogg innlegg også. Derfor jeg ikke skriver altfor mye her. Mer kommer 🙂 
Følg med på bloggen 🙂

Mvh

Glagubben