Ikke glem at barna har ferie !

God morgen alle sammen.

Ny dag nye muligheter og endelig fri snart.

Kan du tenke over hva du gjør når du har barna med deg er du snill!!!


Bildet lånt på nett…

Ut på tur og ferietid for nordmenn flest nå. Eller det vil si for de av dere som ikke er fjott nok til å jobbe på en lufthavn slik jeg gjør 🙈. Nei klager ikke jeg… eller litt så. Må innrømme jeg blir en smule sjalu på de som spretter forbi og er på vei mot Mallorca og Kos og andre sydlige strøk. De som reiser innenlands går der fint med . Nei skal ikke kimse av de norske stedene, skal ikke det. Men som nordmenn flest så frister syden litt mer.

Når det er sagt så er det en ting jeg gjerne ønsker å ta opp med mine lesere. Og det er enkelte foreldres oppførsel eller mangel på sådan i ferietider.

Det er helt greit i mine øyne at ferietid handler om å kose seg og ha det moro. Men og her kommer det store MEN. Når du har barn. Ja da må du for svarte tenke deg om. Jeg har sett litt for mange tilfeller av hensynsløse og direkte triste episoder hvor barn og foreldres måte å tenke ferie på kolliderer.

Det er greit å ta seg en øl og to og gjerne vin og sånn. Men du trenger IKKE å drikke deg sørpe drita på ferie med barn. Det er ikke OK….! Husk at for barn er du som forelder trygghet og eksempler de følger. Er du virkelig så egoistisk at du må ha mest mulig alkohol i deg for å kose deg og samtidig blåse fullstendig i dine barns opplevelser ? Har du barn, ja da har du faktisk et lovpålagt ansvar for dem. Også på ferie.

Jeg elsker å dra på tur med familien min. Jeg leker og koser med meg barnet mitt. Jeg trenger ikke alkohol for å gjøre det. Barn har rett på en mamma og pappa som er tilstede på turen.

Så dette er min bønn til dere der ute som skal på ferie med barn. Drikk med måte og ha barna deres i fokus! La de føle at det er nettopp trygge og at de koser seg. Finn på ting sammen. Ikke plant en iPhone eller iPad fremfor de og si at

Kos deg … pappa og mamma skal en tur i baren

Det er simpelthen ikke LOV.

Du vil ikke sitte senere i livet og tenke på slike tabber og i verste tilfelle ha barn som ser tilbake på sine ferieminner med avsky.

Ferie er familietid. Så enkelt er det.

Ha en riktig fin feire alle sammen.

Del gjerne og kommenter hva dere selv syns rundt dette temaet.

Mvh
Glagubben

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *