Kan du takke deg selv..

God morgen folkens. 

Sommeren er fortsatt her og folk skal både fjernt og nært i sommer. Og i den sammenheng tenkte jeg å fortelle om noen av de opplevelsene vi på lufthavnen kommer ut for.  

Top 5 over kommentarene vi får på bruket. 

1: Kan du fortelle meg hvor Fridays er ? 

( spør personen RETT fremfor skiltet til TGI Fridays…. Her snakker vi et nesten 5 meter bredt og 1 meter høye bokstaver….

2: Hvor kan jeg røyke her inne ?  

Nei nå har seg slik at dette er en røykfri lufthavn du så da må du nok ta hele veien ut igjen.  

Noe som selvfølgelig fører til en oppramsing av at ap og FrP og resten av politikerne i norge får det glatte ordlag og at jeg som ansatt burde fortelle dem nettopp hvor idiotisk dette er… nå vil jo skjebnens ironi ha det sånn at jeg faktisk møter disse politikerne der jeg jobber, men er det noe jeg kan forsikre deg! Så er det at jeg aldri nevner røykeloven til disse. Den er i mine øyne genial. 

 3: Jeg skal bare..

Nei du skal ikke det ser du! Er nemlig ikke lov …

Folk som skal reise innlands og kommer og spør om de kan få lov å handle på tax free utland. Hvor det selvfølgelig står også med store bokstaver 

KUN FOR UTENLANDSREISE 

Dette blir for noen selvfølgelig veldig tungt å svelge. For er det en ting man ikke tuller med, ja så et det nordmenns tax free kvote. Enkelte vil bare ikke forstå lover og regler. Dessverre lite jeg får gjort med det. 

4: Det er 5 minutter til flyet går!!!!

Sry kompis men da rekker du ikke flyet ditt uansett!

Ikke kom til oss på lufthavnen å fortell oss at flyet ditt går om 5 minutter… Det er noe av de dummeste vi hører. Hvorfor ? 

ALLE og da mener jeg ALLE flyene stenger boarding 15 minutter FØR flyet skal ta av. Kontroll og sjekking pågår nemlig da. 

Så kommer du med den kommentaren for å få oss til å raske på, ja da får du i verste tilfelle motsatt effekt. Vi vet jo at du uansett ikke rekker flyet. 

5: holder dere igjen flyet da ? 

Ja selvfølgelig

HALLO !! Hvor fjomp er du…. tror du virkelig at jeg som ansatt på lufthavnen har makt ( eller ønske for den saks skyld ) å holde igjen et fly fordi du skal innom tax free før du skal ut og reise, eller fordi du ikke klarte å komme deg hit tidsnok ! Eller at du pakket alt mulig rart som sikkerhetskontrollen måtte sjekke ? 

Er dere Klar over prisen for forsinkelser på fly ? Hadde dere visst det så hadde du aldri spurt meg og mine kollega om dette igjen. For hvem skal betale ? 
For er det en ting det å jobbe på flyplass har lært meg, så er det at mennesker slutter aldri å overraske meg lenger. 
Ha en god ferie alle sammen. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *