Galemoen og ferietid

God morgen alle sammen. 

Da er sommeren godt igang og det betyr igjen ferietid for de fleste. 

Er du komplett idiot ? 

For hva hører vell ikke ferien til enn nettopp en god diskusjon… eller flere.  Hadde den enda vært god da! For de diskusjonene jeg prater om er langt fra i den sjangeren.  Vi snakker ikke om småbarn som sutrer over at de ikke får is eller leke. Eller fruen ikke får seg en Audi TT som hun drømmer om. Nei vi snakker full voksne mennesker i 40 år pluss som skjeller deg ut fordi du ikke vet hvilken Gate de har på sin reise… eller hvor mye dollaren står i kurs i forhold til japanske valuta… 

skjønner dere tegninga ?!!

Her snakker vi diskusjoner med godt voksne mennnesker som oppfører seg VERRE enn barn. De skriker og hyler og oppfører seg som komplett idioter. Og da helst fremfor sine barn og øvrig familie. Gode eksempler med andre ord. 

Og nå i disse sommertider kommer jo stort sett alle disse Ola Donk nissene kravlende ut av hulla sine for å dra til Majårka som de kaller det…  

vet du hva! Her er 3 tips til dere jeg nå prater om!

1: Du trenger ikke drikke deg drita full klokken 08:00 bare fordi du er på ferie…

2: Du er ikke verdens navle, sånn du oppfører deg, er du faktisk mer navlelo enn annet. Folkeskikk gjelder også på reise..

3: Nei jeg kan ikke følge hver enkelt av dere til Gaten deres og nei det er ikke min feil at du valgte å ta med deg 30000 forskjellig ulovlige ting i håndbagasjen… der kan du bruke litt selvinnsikt. 

Følg disse tre rådene og det kommet til å gå så bra når dere møter på oss som jobber på flyplassene. 

Men for all del. Vi møter stort sett bare hyggelige mennesker på vår jobb. Er faktisk en av grunnene til at jeg fortsatt jobber på Gardermoen.  Men dessverre er det disse fjøsnissene som har klart å slite seg fra halsbåndet sitt lengst inne fra de norske dalstrøkene vi sliter mest med… og ja la oss ikke glemme de herlige vestkant verdensmesterene fra Oslo . Begge kategoriene har en litt for stor andel 

Hør nå her! Jeg skal bare ! Jeg har 5 min til flyet går ! Kan jeg gå først ! 

Nå har det seg slik at enkelte av oss som jobber på bruket gjør det vi kan for at nettopp du skal få en mest behagelig reise og være istand til å nyte din velfortjente ferie ( som regel). Og det eneste vi ber om tilbake, er at du oppfører deg som et menneske. Er det for mye å forlange. ? 

Så til alle dere dalnisser og vestkant fjomper.  Ta dere sammen a!!

Til alle dere andre. 

Ha en riktig god ferie og vi gleder oss til å ta dere imot her på huset. 

God ferie! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *