Snart tid for dåp

Hei folkens.

Ja ikke lenge igjen til vår lille prins skal døpes nå. Av diverse årsaker valgte vi å vente med dåpen til det passet seg bedre. Og nå er tiden her. 25 juni skal han plaske vilt i fontenen i Råholt kirke. For å tro at det her kommer til å gå stille for seg er som å tro på julenissen. Mest sannsynlig får vi vell beskjed om å komme oss ut av kirke like fort som vi kom inn.

For er det en ting William ikke har for tiden så er det tålmodighet! Alt og da mener jeg alt skal helst skje NÅ! Ellers helst burde mamma og pappa være synske og ha ting klart før han vil ha det… moro moro. Så ender vell mest sannsynlig med at William døper presten før presten rekker å døpe William . Vi satser på det blir en heftig vannkrig mellom de to.

Hyggelig med dåpen er at vi får besøk av familien min fra Vestlandet. Det ser vi alle frem til. Og vi får til og med besøk fra Tyskland og onkel Daniel og tante Alexandra. Det blir første gang mini hilser på de. Kanskje han sjarmerer de nok til at de snart får lyst på en liten rakker selv. Vi får se.

Vi gleder oss stort ihvertfall.

Hilsen

Glagubben og fruen og han lille soppen som ikke sover normalt og helst skal slite mor og far mest mulig ut…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *