Hverdagen kaller 

Hei igjen. 

Da har vi endelig kommet oss tilbake på norsk jord igjen etter en laaaang reise. Borte bra men hjemme best heter det. Og akkurat det kan jeg skrive under på! 


Vi har hatt en helt fantastisk tur på 4 uker og har kost oss rikelig hos familie i USA. Men det er liksom litt godt å vende nesen hjemover og normalen også. Merker at man er vane dyr som menneske og man liker sine egne rutiner og diverse mer enn det ferier kan tilby over lengre tid. 

Turen var som sagt en kjempe suksess og både jeg og fru Glagubbe er meget imponert og ikke minst stolte over arvingen som oppførte seg eksemplarisk under reisen til og fra. William sjarmerte både store og små og fikk skryt av med passasjerer under reisen. Det i seg selv var en stor lettelse for oss begge. Vi var nemlig spent på hvordan han ville takle all den reisingen. 

Med basinett som han kunne sove i og litt ekstra oppmerksomhet så ble det hele en fin fin opplevelse. Han sov store deler av turene og når han først var våken så var det latter og smil som ble delt ut til alle rundt seg. Fly personellet til KLM skal ha stooor skryt for måten de tok oss imot. Fikk gå først ombord og mye ekstra oppmerksomhet under turen for at det hele skulle gå best mulig for vår lille familie. Tusen takk KLM. 

Jetlag!

Vell hjemme sliter vi dessverre med tidsforskjell og nye tenner på vei hos William. Opp klokken 01:00 og klar for en ny dag er ikke helt det mamma og pappa ønsker nå men men sånn er det. Er som vi sier, en veldig liten pris å betale for at han var så flink under hele oppholdet. 

Og begynne å jobbe igjen for far var virkelig ikke lett med jetlag for å si det mildt. Men med et par liter kaffe innabords hver dag så går nok dette bra også. Fordelen er faktisk at jeg begynner 05:00 nå slik at tidsforskjellen ikke ble så altfor galen. 

Så da har vi offisielt komt oss hjem så får vi se hvilke nye eventyr vi finner på fremover. Først ut er å døpe gullgutten vår. Det skal dere få høre mer om i neste innlegg. 

Så da er det bare for han far å slurpe i seg et par liter kaffe til og håpe han ikke sovner på jobb 😴.
Ha en riktig god pinse og helg alle sammen. 

Mvh

Glagubben og familien. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *