17 mai og to tenner!

God morgen godt folk. 

Da var vi flyttet oss fra Las Vegas til englenes by, Los Angeles. Roadtrip der altså. 


17 mai middag på Bubba Gump. 

I år ble den en litt annerledes 17 mai for vår lille familie. Vi er jo som kjent i USA for tiden og da nærmere bestemt LA.  Vi tenkte at 4 hele uker i Las Vegas kunne bli en smule ensformig for gjengen. Og når LA ligger like ved så why not 🙂 .

Litt rart! 

Det må innrømmes at det er litt rart å ikke feire 17 mai hjemme. Spesielt når en i familien til og med var russepresident dette året. Super kult Benedicte 🙂 vi er veldig lei oss for at vi ikke fikk sett deg tale å gå i tog. Men hørte bobbo ( mamma sitt kallenavn) var en ivrig papparazzi hele dagen. Gleder oss til å se bildene. 

Ikke mye flagg her nei!

Vi skulle jo egentlig dra ned til Sjømannskirken i LA og feire der, men med 3 damer på slep så sier det seg selv at det blir forandringer i planene. Så vi bestemte oss likegodt for å ta en saftig promonade langs Venice og Santa Monica Beach. 5 km faktisk…. bommet litt på lengden der ja… ikke bra for to med dårlige knær og ei med dårlig bekken enda… men vi kom oss frem til slutt. 


Første gang var vi to, nå var vi 3.

For målet for hele gåturen var Bunba Gump Shrimp Company.  Dette er en av Glagubben familiens favoritt steder å dra. Jeg og fru Glagubben var der for noen år siden og vi stor koste oss. Og nå som vi hadde vår lille prins med oss, så var dette det perfekte stedet å dra til på selveste 17 mai. De serverer sjømat og hva er vell mer norsk enn sjømat ? Så noe norsk ble det da. 


En meget fornøyd liten rakker der altså. William koste seg også. 
To tenner!

Ja for i alt reisingen og opplevelse så har vår kjære lille fjott fått sine to første tenner. Sååå søt og nusselig og ikke minst forbanna skarpe er de også!!! Det har nemlig jeg og min finger fått erfare… for alt skal jo tygges på nå for tiden… moro og søtt men også veldig veldig slitsomt. 


Så sånn ble vår nasjonaldag feiret dere. Ikke helt som vanlig men da har vi opplevd det også. Blir nok en del norske feiringer i årene som kommer med mini og barnehage tog osv. Så sjansen var ganske enkelt nå 🙂 

Så sånn er det med den saken. Savner alle der hjemme på en dag som dette da. Håper dere stor koste dere alle som en. 
Gratulerer kjære Norge! 

Mvh

Glagubben og familien. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *