Et stykk stolt pappa

God kveld alle sammen. 

Vell her er det kveld ihvertfall. Faktisk kvelden før vi drar til Los Angeles. Vi skal nemlig ut på en 4 dagers roadtrip med mini.  Og siden California er nabo staten til Nevada så passer det fint å besøke englenes by en tur. 


Litt stolt ja!

Idag fikk William sitt første par med sko. Tiden går så fort at det er sykt å tenke på. Det var bestefaren hans som kjøpte et super søtt antrekk med matchende sko. Vi var nemlig innom en av de store outlet sentrene her i byen. Her finner man alle de store motehusene og mange mange flere. Alle som en har enorme tilbud på alt mulig. Vi elsker disse butikkene. Man kan få kjoler og gensere osv osv til over 70% rabatt. Hvorfor betale full pris hjemme når man kan shoppe for en brøkdel her. 

New Era CAP!

Og da jeg visste at en av mine favoritt butikker var der vi var så måtte jeg bare kjøpe en ting jeg har hatt super lyst til leeenge. Nemlig en caps som er prikk lik en av mine. Med William sitt navn på! Samme som jeg har mitt navn på min. Ble litt ekstra stolt da jeg overleverte capsen og mini ble helt betatt av den. Jeg lover å legge ut bilde av oss begge med caps på imorgen 🙂 

Så til vi skrives igjen. 

Ha en strålende dag. 

Mvh en stolt Glagubbe. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *