Pina Colada og Pool Party

Hei igjen folkens. 

Ser snøen laver ned hjemme… jeg misunner dere overhode ikke det været. Var først litt moro at dere hadde snø mens jeg sitter her og lesker meg i 30+ grader og sol. Men etterhvert går det over til å bli mer surt å tenke på alle venner og kjente som ikke får en skikkelig vår.. 


Pina Colada og pool party

For her sitter vi da og nyter sol og varme mens vi prøver å finne nye og forfriskende måter å stagge varmen på. Idag ble det Pina Colada og vannmelon. Det er liksom så deilig og hører syden livet til det der. Bare ligge og slikke sol samtidig som man super i seg en kald drink. Nå skal sant sies at vi tar det ganske så piano når det gjelder inntak av alkohol. Vi har tross alt ansvaret for mini også. 

Det går nemlig ann å nyte LITT alkohol på ferie også. Forskjellen på enkelte og oss er at vi vet når vi skal stoppe. Dette er tross alt ferien til William også.  Lite digg for han om mor og far drikker seg fulle da. Barn merker fort når voksne drikker! Derfor koser vi oss med en og annen drink i ny og ne. 

Pool Party

Ekstra moro var det idag da pappa tok Williams plaske basseng ut i det store bassenget. Der satt han som en prins mens mamma og pappa fikk kjølt seg ned samtidig. Vi er veldig opptatt av selv om dette er en ferie han mest trolig aldri kommer til å huske, så skal han kose seg mest mulig her. Og til nå har vi oppnådd dette. For mer smilende fis skal man lete lenge etter. Prinsen vår elsker Las Vegas. 


Alltid best når både mamma og pappa er med

Så sånn har vi det akkurat nå. Får vell komme meg tilbake til familien for mer moro. 

Til vi skrives igjen. 

Håper været bedrer seg der hjemme! 

Mvh

Glagubben. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *