Uber og Tivoli Village

God morgen alle sammen. Vell her er jo det kveld men siden dere mest sannsynlig ikke leser dette før imorgen så velger jeg å si god morgen.


Det du ser i bakgrunnen er Tivoli Village 

Ut på tur og utforske!

Idag bestemte vi oss for å prøve enda en ny ting vi aldri har gjort før her i USA. Nemlig Uber. Det er det sikkert mange av dere som kjenner til allerede og mange har sikkert testet det ut hjemme også. Det har derimot aldri jeg! Og ikke mini for den saks skyld. Så det var litt kult at første Uber turen vår ble med en super hyggelig gammel mann som het Robert. Han kunne fortelle at han kjørte uber for å ha noe å gjøre på sine eldre dager og at han hadde rappet bilen til kjerringa i bytte mot å kjøpe en nyere modell til henne slik at han kunne kjøre Uber. 

Turen i seg selv gikk helt uten problemer og vi fikk plass til barnevogn og bilsete og hele sulamitten. Målet for turen! Tivoli Viliage. 

For en fantastisk plass. 

Nok engang har fruen klart å finne en liten perle eller skal man si oase i denne ørkenen. Tivoli landsbyen var fantstisk og anbefales virkelig. Man får følelsen av å befinne seg i en liten italiensk småby med søte små butikker og fine gate cafeer og restauranter. Jeg tuller ikke når jeg sier det virker som de har røsket en liten bydel ut av Roma og plassert den midt i las Vegas by. Et utrolig deilig avbrekk fra alt det vanlige kan man si. 


Ligner ikke mye på en ørken det her. 

Så etter en flott dag hvor vi avsluttet med en deilig biff middag på Cheesecake Factory ( ja de serverer faktisk god biff der). Så avslutter  vi nå dagen foran bassenget med et glass vin og en god kald øl. 

Livet er herlig 🙂 

PS – hørte dere hadde snø der hjemme 😜. 

Mvh

Glagubben og familien. 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *