Du skal sove nå din fjomp!

Hei og hopp til alle sammen der hjemme. Sitter da her og pusler med et innlegg jeg da, klokken 5 om morgenen lokal tid. For sånn er jo livet for de av oss med småbarn. Og er du en av de som ikke har det slik og har barn… Vell flott for deg! Ikke meningen å høres bitter ut, men litt må jeg få lov å synes synd på meg selv.


Dette er overhode ikke et tidspunkt noen skal måtte være nødt til å stå opp..

Nå skal du sove du lille venn! ( plagsomme MØL)

Nå har det seg slik at de siste dagene har arve prinsen her i huset begynt å få tenner! Den ene er allerede kommet seg gjennom tannkjøttet mens nummer to er på vei nå. Dette gjør jo selvfølgelig drita vondt og mini oppfører seg som ei drita full 14 år gammel jente på fest, med en smule sans for dramatikk! For ingen skal ta fra han at dette er vondt og ubehagelig , det er ikke det. Men du trenger vell strengt tatt ikke sparke og slå mamma og pappa gule og blå for å vise din frustrasjon. Noen som sa latino og øst europeisk temperament ? OOO yes, mini har arvet fra oss begge han. Smørblid og verdens mest smilende når han har det bra. Men er det noe som butter imot, ja da skal helst alle rundt få ta del i det , om de vil eller ikke, spille ringe rolle.

Men det e Rio ikke lett for de små eller. De får jo ikke fortalt oss hva som er galt, og når vi prøver å hjelpe så lir det bare feil det også. Og er man riktig heldig så blir de enda sintere og mer frustrert. Dumme mamma og pappa som ikke forstår meg!  Men vit det kjære sønn! Vi prøver virkelig alt vi kan for å lette på plage dine. Det gjør like vondt for oss å se deg ha det slikt som det er for deg å ha det slikt.  Godt du har en mor som pakker ned kremer og det som er for å hjelpe deg med dette du nå går gjennom. Så får vi håpe det løser seg snart. For pappa og mamma svimer snart av ,av mangel å søvn. Hjelper fint lite at mammaen din allerede er kraftig redusert etter å a blitt matforgiftet på noe sushi greier fra Amsterdam.

Nei den eneste som sover godt her i hus nå, Er Drog. Han verken hører eller ser nevneverdig bra lenger. Noen fordeler med å bli gammel også. Om man velger å se på det slikt :).


Hører ikke en dritt han her. Kanskje like greit.

Så god morgen eller god natt fra oss her i las vegas.

Mvh 

Glagubben.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *