Altså alt finnes jo i XXXL her borte. 

God morgen alle sammen.

La merke til en nå nettopp, som jeg jo egentlig burde ha visst for lenge siden … Ingen som har påstått at jeg er super smart heller. Jeg fant nemlig ut at jeg ligger jo søren meg mange timer bak dere der hjemme i norge. For her i skrivende stund er klokken bare 15:30 den 4 mai , mens hos dere er den blitt 5 mai allerede. Ja man lærer så lenge man lever sies det. 


Alt finnes her .. Og selvfølgelig i XXXL. 

Idag viser gradestokken utrolige 36 varmegrader. DET kan jeg fortelle deg, ble en smule varmt selv for brune meg. For de av dere som ikke vet dette, så befinner las vegas seg midt i Nevada ørkenen. Og de smarte sjelene som grunnla denne flotte byen , valgte jo selvfølgelig den varmeste høljet de fant. For er kan det bli varmt kan jeg fortelle. Jeg elsker sol og varme, men 36 grader på pluss siden, ja det svir litt her og der selv for meg. Men siden det ikke er mulig å oppholde seg lenge om gangen utendørs , ja drar vi innom en av USA mest kjente varehus. Nemlig Wallmart. Vi måtte ha lette sommer busker til mini og litt mat til oss voksne. Og siden de herlige folkene hos Wallmart har både air condition og alt mulig digg, ja da dro vi dit.


Lite som sier måtehold har for å si det mildt…

En ting skal sies om Amerikanere. De liker store ting… Altså her fant vi alt mulig rart. Noe av det har vi hjemme i Europa også , men overhode ikke i de størrelsene vi fant her. Frokost blanding i eske som er 5 ganger større enn det vi har hjemme. Melk i DUNK!!! Som rommer 15 liter…… M&M pose som inneholder 3 kg m&m. Det er jo hevet over en hver tvil om hvorfor USA sliter med overvekt. De eier jo ikke måtehold. Hvem pokker har behov for en pose med 8 kg pommes frittes… Som det attpåtil står familiepakke på…. Ingenting med 8 kg som sier familie. 8 kg sier bare hjerteprobleme og ei ræv større enn vasketrommel. Det er jo moro å se hvor mye rart man kan kjøpe her g ikke minst i hvilke størrelser, men for meg så ble det mer og mer kvalmt å se hvordan de bare dytter i seg alt mulig piss her borte. Uten å tenke over hva det gjør med helse og kropp. Nei jeg må si jeg er ganske fornøyd med at vi i Europa ikke er blitt så enorme til å fråtse som de her borte.
For å si det sånt. Det ble en smoothie hjemme med en banan til dessert på meg. Og jeg skal pokker meg ut å løpe ikveld. Jeg har nemlig ikke tenkt å bli seende sånn ut som de her.  


Ha en strålende dag folkens. Og husk! 

Det er lov å bruke måtehold i livet. Man trenger ikke ta det største bare fordi det er tilgjengelig.

Mvh

Glagubben.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *