Tigerbalsam mot tette bihuler?

God morgen godt folk

Ja hva skal man si? det har blitt et lite avbrekk fra bloggingen i det siste. Forklaringen er ganske så enkel den egentlig. Det er lite digg å sitte å skrive når man nyser og nesen renner og man hoster om kapp med ordene man prøver å få ned… Med andre ord. jeg har/er syk. Bihulene er potte tette og det er for tiden to elefanter som spiller ping pong i skallen min. Energi nivåene er på grensen til å være ikke eksisterende , noe som passer utmerket når man har en liten villbass i huset. 

Jeg er faktisk IKKE man sick Sandra…. Jeg er syk.

For William har ikke helt forstått at pappa ikke er helt i slaget for tiden. Det er fortsatt full pupp og tenna i tapeten. Men har faktisk gått overraskende bra når jeg tenker meg om. Han skriker jo så og si nesten ingenting og er stort sett veldig grei å ha med å gjøre. Har hørt om barn som skriker og herjer hele tiden og det er jeg veldig glad jeg slipper. Når jeg tenker meg om så er det egentlig bare den delen hvor jeg må løfte ham opp fra senga si og lekegrinda som er slitsomt for meg, resten går som regel greit.  Er faktisk ganske så koselig å ha en liten koseklump sittende med verdens søteste smil på fanget og stryker deg over kinnet. Erm stryke er vell kanskje å ta hardt i, mer prøve å klore øynene dine ut er rette betegnelsen. Ikke helt utviklet motorikk enda der nei…. Har blitt en del kloremerker så langt.

Nei livet er ikke noe å klage over for min del sånn sett. Skulle bare ønske denne influensa dritten slapp snart. Har fått nok av «sykdom» den siste tiden. Vil tilbake til jobb og bidra, ikke ligge hjemme å være syk… Fikk forresten et godt tips av fysioterapauten min idag. Smør tigerbalsam på visse punkter i ansiktet. Det skal visstnok hjelpe.! Er ikke vondt å be jeg, få det på! Så nå sitter jeg her med stivt ansikt og holder inne tårer og prøver å bli frisk i en fei. For svarte helvete den kremen svir… Tok kanskje litt vell hardt i der ja… Jaja vondt skal vondt fordrives.

ha en frisk dag til alle dere der ute. 

Hilsen

» jeg er lei av å være syk» Glagubben..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *