Første tur på restaurant ! 

God kveld alle sammen. 

Håper alle har hatt en grei mandag og koser seg nå i førjulstiden. Her i hus har vi pyntet og er nå klar til å feire mini sin første jul. 


Første restaurant besøket! 

Idag hadde vi bestemt for å teste ut om mini var klar til å tas med ut å spise. For det er jo ikke alltid like enkelt det her med å ta med småbarn ut. Så av den grunn planla vi en tur til TGI Fridays, hvor det er en smule mer familievennlig enn enkelte andre steder. Og av respekt for de andre gjestene valgte vi et bord nærmest utgangen. Sånn i tilfellet mini skulle gå bananas. For det er faktisk du som småbarns forelder som har ansvaret for å ikke plage andre gjester. Det er ditt barn og det er du som har valgt å ta det med deg. Husk det! 

For det finnes ikke noe mer irriterende enn foreldre som ignorer Skrikende barn som ødelegger opplevelsen for andre betalende gjester. Er ikke barnet ditt ok med å bli tatt med ut på slike ting. Ja da blir dere hjemme eller drar på steder hvor det er mer tilrettelagt for slikt. 

Heldigvis! 

Men som med alt annet så langt, så var mini en stjerne gjest han. Sov store deler av oppholdet slik at både mor og far fikk fullført sitt måltid. Da han først våknet så var visstnok dekoren i restauranten så fascinerende at det ble en smule over stimuli som igjen førte til en ny høneblund… så med andre ord. Mini er så absolutt klar for å spise ute 🤓🤓🤓❤️❤️❤️👍🏽

Veldig greit med tanke på at både jeg og fruen elsker å være sosiale og dra ut på ulike steder. Sikkert derfor junior ser ut til å trives med det også. 
Ha en strålende kveld alle sammen. 

Mvh

Glagubben 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *