Enkelte venner er bedre enn andre 

God formiddag folkens. 

Først og fremst beklager for at det ikke ble noe innlegg igår. Det er som noen av dere har fått med seg, min første uke tilbake i jobb igjen. Og gårsdagen ble det litt vell mye på agendaen. For som småbarns pappa så er det ikke bare jobb man må trå til, men også i hjemmet. Litt gulvvask og rydding må til. Vi lever tross alt i 2016 gutta, vi skal også bidra på den fronten. 


Bestevenner 

Disse helt spesielle vennene mange av oss har. Den personen eller de personene man deler absolutt alt med. Eller det vil si stort sett alt. De man forteller alle hemmeligheter til og som ler sammen med deg når andre ser rart på deg. Som faktisk syns du er morsom når man egentlig er alt annet enn morsom. En man rett og slett stoler 100+% på. Nettopp en slik en får jeg besøk av denne helgen. Dette er en jeg har vokst opp sammen med og som jeg setter veldig høyt. En som er omtrent like rar som meg selv og med mye dårligere humor enn meg selv ( ja det stemmer).  Denne personen var til og med en av mine forlovere i mitt bryllup. 

Vi har opplevd mye sammen og mye mer i er i vente. Han er en av de som aldri forandrer seg med tiden. Han er fortsatt den samme gode gamle kompisen. Selv om vi begge er nå fedre og osv osv. Hver gang vi møtes er det som om tiden har stått stille og vi er tilbake til ungdomsskolen igjen. 

Slike venner som dette er gull verdt folkens. Jeg er svært heldig og har 2 slike venner. Og denne helgen kommer som sagt den ene av de her. Og dere kan tro jeg gleder meg. Han ikke truffet William enda så det blir moro. 

For meg er dette nemlig selve definisjonen på en bestevenn . EN du kan være borte fra over lengre tid og når dere igjen møtes , så er det som ingenting har skjedd. Som tiden har stille liksom. 

Ha en strålende helg alle sammen. 

Mvh

Glagubben. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *