Ikke greit være full av fremmedfrykt! 

God kveld alle sammen! 

Idag kom jeg over en spesiel artikkel i verdens gang. Dere har sikkert fått med dere det forferdelige dobbelt drapet i Kristiansand. Hvor en ung dame og en 14 år gammel gutt ble drept av en 15 åring. 


Bildet lånt av VG nettsiden

Pegida!

Og ikke nok med at dette i seg selv er en stor tragedie i seg selv, så klarer enkelte mennesker å bruke dette i sin egen propaganda spredning. Denne gang Pegida. De mener at dette kunne vært unngått om vi i Norge ikke tok imot alt mulig av nye borgere. 

Dette er en gruppe mennesker som har vist seg i media som en lite sympatisk gruppe som ikke skyr mye i sin kritikk av norsk innvandring. 

Spørsmålet jeg stiller meg er følgende! 

Klarer dere virkelig ikke å sender tragiske her ? Må alt brukes til å fremme fremmedfrykt ? Ja her viste det seg at draps offeret var av utenlandsk opprinnelse. Men at personen ble drept spiller liten rolle. At denne personen var et barn har lite å si. Der som var viktig i disse menneskenes øyne var at damen som også ble et offer var ur norsk. Det var det de bet seg fast i. 

Altså HALLO! 

Dette er forferdelige nyheter uansett hvor man kommer opprinnelig fra. To mennesker er drept. Det er det som er den store tragedien her. Dette har fint lite med innvandring å gjøre. Husk en ting folkens. Dette var et barn som drepte et barn og en voksen. Dette var et barn som har behov for hjelp. Psykologisk hjelp. Dette er en tragedie som rammer 3 familier. 

Slutt å bruk hver minste ting som en unnskyldning til å spre hat og frykt. 

En liten påminnelse! 

Barn lærer ikke seg selv å hate. Det er det vi voksne som står for. Så kanskje vi voksne bør tenke oss litt mer om når det gjelder hva vi sier. 

Barn hører og barn ser. Barn gjør!

Så enkelt er det dessverre. 

Dette er en trist dag for mange pårørte. 
Pegida! 

Dere må virkelig slutte å spre så mye tull. 
Mvh

Glagubben. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *