Første dag tilbake 

God morgen folkens


Eller blir det mer rett og si god natt og sov videre ? For meg startet dagen klokken 03:10. Har nemlig ikke 8 til 16 jobb jeg nei. Jobber på Norges største galehus, populært kalt Gardermoen. Så her sitter jeg da og passer på at ingen tar med seg ulovlige ting ombord i fly. Eller det vil si, mine kollega gjør den jobben idag. Jeg for min del sitter og drikker te og koser meg med å passe på en dør 😂😂😂. 

Working hard ! Or hardly working? 

I SEE you !!

Ikke noe gøy !

Det eneste kjipe med å jobbe igjen er at jeg ikke får sett mini når jeg vil. Savner han allerede 😢. Så nå sitter jeg bare og venter på at de to skal våkne slik at vi kan skype litt. 

Ha en fin dag alle sammen. 

Mvh

En smule forvirret Glagubben ( mye nytt å sette seg inn i her på jobb)…. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *