Så mange følelser ….

God lørdag og helg folkens

Ja helgen er i gang og for en helg. Mye moro som skjer.

Påfyll av mais må til 🙂

Dagen starter med at vi drar ut på mais plukking igjen. Ja for lageret varte ikke lengre enn til i dag. Fruen er nemlig stor elsker av mais. Denne gangen dro vi til et nytt sted. Eidsvoll har tydeligvis også mais bønder. Anbefales absolutt.

Zlatan du Zlatan

Og i dag er det endelig tid for premier league igjen. Og for en start. Manchester Derby . City mot United. For en kamp det ble. En av de beste kampene jeg har sett på lenge. Fortjent seier til City men sett kampen under ett så var det stor underholdning :). Tap og vinn med samme sinn. Det jeg elsker med fotball er alle følelsene som blir satt i bevegelse. Ser virkelig frem til å dele dette med guttungen.

Håper dere alle får en strålende lørdag 🙂

FØLG MEG OGSÅ PÅ;

Snapchat – alfi1984

Twitter – Glagubben

Instagram – Glagubben

Facebook – LIKE SIDEN TIL BLOGGEN 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *