Man skal elske sin mor.

God mandag alle sammen!

Ja hva kan man si? Det er mandag og mandager er jo mandager …. Eller dere skjønner hva jeg mener. Idag var det kaldt i tillegg. Måtte jo for svarte hente frem en vinterjakke… Nå er jeg riktignok ikke født her i landet så kan ikke pårope meg å være ekte viking. Men hørte faktisk andre klage på kulden idag også…. Anyways.

Dagen startet tidlig idag også. Befaring i gamle Borretslaget klokken 07:00…. Sa jeg at voksenlivet suger ???? Hehe for det gjør det når man er oppe så tidlig og går rundt ute i regnet og koser seg 🙂 .

Etter befaringen bar det rett hjem og plukke opp fruen og mamma for så å dra videre til Ahus for Sandra sin siste kontroll før barnet kommer 🙂 . Nå begynner vi å se enden i tunnelen nærme seg med stormskritt.

Vell fremme på Ahus ble vi møtt av en super hyggelig lege som kunne konstatere at alt var bra med både mor og barn. Ekstra moro var det at mamma fikk vært med inn og sett sitt eget barnebarn FØR det blir født. Hun var veldig takknemlig for det.

For både jeg og fruen er begge veldig opptatt av at våre mødre skal være en stor del av våre liv og de skal samtidig vite at vi elsker dem.

For meg personlig er det også viktig at jeg viser gjennom handling at mødre skal man ta vare på og vise at man er glad i. For det er jo nettopp gjennom mine handler William kommer til å se hvordan han bør behandle Sandra i fremtiden. Behandler hans far sin mor med respekt og kjærlighet så er sjansen stor for at han gjør det samme. Og ingenting ville gjort meg mer lykkelig enn å se nettopp William behandle min hustru og livspartner Sandra med den dypeste respekt og kjærlighet hun fortjener.

Det er et av mine mål som far!

Så idag var en av de dagene hvor både jeg og fruen ønsket å vise våre mødre at vi setter pris på de.

Så igjen.! Kjære mammaer. Oddbjørg og Elena. Vi er super duper glad i dere.

Hilsen

Herr og Fru Glagubben.

Mamma gikk litt bananas i et strikke butikk.

Se hvor flott hustru jeg har 🙂 *stolt*

Og ikke minst. Hvor flott mamma jeg har *glad*

Svigermor og datter på tur. To fantastiske damer i mitt liv.

Sjekk den bollen. Både jeg og Sandra og mamma måtte ha en slik en idag. Cafe garcon i Lillestrøm

Så det var dagens happenings folkens :).

Håper alle dere også har hatt en super dag.

Til vi sees igjen.

Ha en strålende kveld.

Mvh

Glagubben

Følg meg også på:

Snapchat – alfi1984

Instagram – Glagubben

Twitter – Glagubben

Facebook – LIKE SIDEN MIN PÅ FACEBOOK 🙂

LES OGSÅ:

//Å VÆRE VOKSEN SUGER AV OG TIL

// TAKK FOR ALT VERDENS BESTE BESTEVENN

//HVORFOR HAR IKKE ALLE EN SÅNN ?

#mødre #familie #pappa #gravid #glede #lillestrøm #ahus #ultralyd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *