IKKE SNAKK TIL MEG !!!!

God kveld folkens !

Nå skal dere ikke misforstå meg helt her. Dagen idag er bare en av de dagene man er glad snart er over. Det har gått i et bankende i hele dag. Og hodet mitt er rett og slett helt ferdig akkurat nå. Men sånn er enkelte dager sies det.

Snakk om å ha trøtt tryne…

Har nemlig brukt hele dagen i styremøte og andre møter idag. Jeg elsker å drive på med slikt men 10 timer i strekk blir i det meste laget selv for meg. Så nå skal resten av dagen nytes med familie og kjære. For det er faktisk det beste som finns for meg. Å

Komme hjem til min kjære kone, Sandra. Du er den som gir meg energi. Og bare for å vise dere hvor utrolig heldig jeg er. Se hva hun hadde klart til meg 🙂

Servert middag og greier 🙂 blir ikke bedre enn det

Så med det sier jeg takk for idag og vi skrives/leses imorgen folkens.

Ha en flott kveld.

Mvh

Glagubben

FØLG MEG OGSÅ PÅ:

Snapchat – alfi1984

Instagram – Glagubben

Twitter – Glagubben

Facebook- Glagubben ( LIKE SIDEN PÅ FACEBOOK)

LES OGSÅ:

//Dere kvinner er ikke så verst

//Prøv! Dere blir ikke skuffet

//En god gjerning skal ikke betales i Penger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *