Vi har en sau i taket …

God tirsdag alle sammen 🙂

Idag har jeg en tilståelse å komme med. Jeg glemte helt å fortelle dere lesere at vi fikk besøk igår. Av hvem andre enn min kjære mamma 🙂 . Sølvreven har tatt turen over for å hilse på før junior tar turen fjellet. Dette er noe jeg har sett frem til en stund. Altfor lenge siden mellom hver gang 🙁

Alltid hyggelig med mamma på besøk 🙂

Vi har kjøpt en sau og hengt i taket …!!!

Ja der er faktisk sant … Eller det vil si fruen har vært innom Hansen og Dysvik og sett seg ut en lampe til barnerommet. En hun mente var absolutt perfekt. Jeg personlig syns den såg ut som…. Wait for it… EN SAU!! Altså den ser ut som en sau og denne skal liksom fruen henge i taket … Godt er det at jeg som mann i huset har mitt og si i alt dette. Og som man kan jeg legge ned veto mot rare påfunn fruen måtte finne på i hormon påvirket tilstand.

Så lang historie kort. Idag kjøpte vi saue lampen og jeg måtte henge den opp og nå er den på plass i rommet til junior. Hvis noen lurte… Jeg har absolutt ingen power her i huset når der gjelder dekorasjoner og design…

Men fint ble det da. Kanskje like greit at fruen fikser sånt så kan jeg ta meg av det praktiske 🙂

Bæææææ sa lampa 🙂

Så med sau i taket sier jeg takk for idag og vi snakkes/skrives imorgen 🙂

FØLG MEG OGSÅ :

Snapchat- alfi1984

Twitter – Glagubben

Instagram- Glagubben

Facebook – Glagubben

LES OGSÅ:

//GODE VENNER ER GULL VERDT

//NÅ ER ROMMET DITT KLART JUNIOR

//DETTE MÅ JO BARE BLI BRA FOLKENS

#barn #familie #barnerom #pappa #mamma #baby

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *