Tusen takk for en virkelig flott tur

God søndag alle sammen

Da har vi klart å komme oss i land igjen etter en utrolig fin tur. For som jeg nevnte på fredag så skulle jeg og fruen på danskebåten med et vennepar av oss denne helgen. Og for en tur det ble. Mange flott minner skapt og mange hyggelige opplevelser både kulinarisk og ellers. Alt fra Tivoli til Mathallen og selve båten i seg selv. Men det må sies. Det er enkelt å trives på tur med godt selskap. Samtale satt løst og latteren likeså. Vi er 4 stykker som har så og si samme væremåte samt preferanser og det gjør livet på tur så lett.

Denne flotte gjengen var vi

Tusen takk!

Ja for det ønsker jeg og Sandra og si til dere, Einar og Karina. Takk for en utrolig hyggelig tur og som vi sa. Dette må gjentas. Turen ble mye bedre enn forventet og det mener vi er takket være godt selskap.

Virkelig flotte mennesker

Morsomme opplevelser!

Legger ved noen bilder fra turen , dessverre gjenspeiler det ikke hvor moro vi egentlig hadde det.

Herr og fru planlegger og kaffe fanatikere

Lenge siden jeg har ledd så mye som her

Noe godt i glassene skaper alltid god stemning ( alkofri for fruen selvfølgelig)

Til vi skrives igjen folkens. Ha en strålende søndag alle sammen.

Følg meg også på:

Snapchat – alfi1984

Instagram- Holmedalgustav

Twitter – @holmedal

Facebook – Glagubben

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *