Danmark here we come :)

God Fredag og god helg alle sammen

Hei alle sammen! Ja endelig er fredagen her og for oss så er dette en fredag vi har sett frem til leenge. Vi skal nemlig på et mini cruise med venner. Vi tar turen over til våre danske naboer for helgen. Det kjennes ekstra godt å komme seg litt bort fra alt nå kjenner jeg. Fruen trenger det også. En liten oppmuntring i en ellers litt monoton hverdag med smerter og andre gravid plager hos henne. 

Pregnant woman with back pain
 Som alle gravide kan fortelle, ikke alt er en dans på roser …Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Litt forandring! 

Som sagt så er det ikke så mye som skal til for å gjøre en stor forskjell. Denne turen er et godt eksempel på det. Det ble jo ingen ferie på oss i år grunnet at vi ble gravide så man kan på en måte si dette blir en slags mini ferie 🙂 Og ekstra moro er det at vi skal reise med et vennepar av oss fra tiden vi gikk på Høyskolen som vi fortsatt har veldig god kontakt med.  Skal bli moro å reise igjen. Merkelig egentlig hvor mye man savner å reise når man ikke kan… uansett vi gleder oss og vi skal utforske Danmarks hovedstad sammen alle 4.

Copenhagen
Licensed from: leaf / yayimages.com

Jeg lover å holde dere oppdatert folkens 🙂 . Og kryss fingrene for at guttungen ikke bestemmer seg for å komme til verden der nede. Tror fruen kommer til å ha store problemer med å forstå et dansk barn 😛

Så til vi skrives igjen dere.

Ha en strålende helg og vær god med hverandre.

Mvh

Glagubben

Følg meg også på : 

Snapchat – alfi1984

Instagram – Holmedalgustav

Twitter – @holmedal

Facebook – Glagubben sin egen side

LES OGSÅ: 

// Endelig en gladmelding fra legen

// Nok er nok nå

//Da ble det enda en tur til legen da gitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *