Turist i egen by . Oslo i mitt hjerte <3

God fredag alle sammen.

Ja nå er det ikke mange timene til det er helgen. Og denne helgen blir startet på en ekstra morsom måte for vår lille familie. Vi skal nemlig på ultralyd idag. Vi har bestilt time hos privat klinikk og her får vi se vår lille baby i 3D og mye mye annet. Får se om jeg viser dere litt i morgendagens innlegg. Må nesten høre med «sjefen» i heimen om jeg får lov først 🙂 Men tror nok jeg skal klare å snike inn noen bilder i et innlegg .

Turist delux

Ja slik ble det idag. Jeg skulle som nevnt være med på ultralyd undersøkelsen idag og siden den ikke var før 14:30 så bestemte jeg meg rett og slett for å utforske min egen by litt. Nå har jeg riktignok vært på de stedene jeg gikk idag før også men idag ble det første gang alene og *kremt kremt* på jakt etter Pokémons.

Været var overskyet men behagelig heldigvis. Er nemlig ikke så glad i å gå å vandre i solsteiken eller pøsregn jeg da.. Så man kan si været var perfekt.

Og siden jeg skulle være turist så tok jeg like godt med speilrefleks kamera også. Sandra hater når jeg går rundt med det, mener jeg ser helt dust ut 🙂 . Men siden jeg var alene og omringet av 1 million japanesere og kinesere så blendet jeg liksom litt inn. Eneste forskjellen er at jeg ruvet 1 hode høyere enn disse folka. Og det at jeg ikke er skråøyd. Hudfargen og håret var så og si lik. Fristet litt å kjøpe en liten vimpel og leke guide faktisk. Morsomt å se hvor mange jeg hadde klart å få til å følge meg.

Noen fanger Pokémons , jeg fanger/samler opp asiatere 😜😜😜.

Siden jeg ikke skulle være ute å gå i mange timer så bestemte jeg meg for å bruke tiden min på en og samme plass, nemlig i Frogne og Vigelandsparken. Utifra Facebook siden til Pokémons Norge så var dette » the place to be» … Og jaggu meg hadde de rett!! Aldri sett så mange gått rundt med telefon og nistirret i skjermene på jakt etter disse tingene. Ble faktisk litt skremt så jeg bestemte meg ganske tidlig for å fremstå litt mindre nerd ut. Dermed tok jeg opp kamera og lot som jeg til bilder ( tok 300stk) og vips så såg jeg ikke fult så nerd ut.

Men FYI folkens! Bruk fornuft og hodet. Såg flere som gikk innenfor sperringer og midt oppi i blomsterbed for å fange. Det er IKKE ok å ødelegge ting bare fordi man ikke gidder å gå rundt…. Men men enkelte mennesker er bare rett og slett mindre smarte spør du meg 🙂

Dette er totalt så lenge jeg har spilt , altså ikke bare idag…

video:video

Slengte meg med denne gruppa jeg 🙂

Blendet ganske greit inn i den gjengen der gitt

Selfie av meg selv som later som jeg tar bilder av statuer …

Kan ikke klage på denne utsikten

Ble ikke bare Pokémons jakt faktisk men en del fine bilder også. Tok som sagt 300 med speilrefleksen.

Må innrømme at jeg følte meg passe dust når jeg stod der og tok selfie. Men plutselig gjorde en 100 år gammel kineser det samme og vips så var jeg ikke flau lenger. Som jeg sa, blendet rett inn i den gjengen der jeg

Sandra mener jeg og han her har samme kallenavn!! Hvem ser mest sinna ut egentlig ??? Vil påstå det er han lille der.

Jeg er ikke sinna bare veldig veldig skuffet !

Så sånn har min dag vært så langt dere 🙂 jeg har storkost meg og tenker som så . Har man ikke penger til å dra utenlands eller bare ikke orker. Opplev Norge vell. Det er plenty av steder og ting å oppleve i dette flotte landet vårt. Og ting trenger ikke alltid koste penger . Smør matpakker og gå i parkene og lek med ball eller whatever. Bruk fantasien folkens.

Vi aner ikke hvor fint vi egentlig har det. Er en grunn til at så mange besøker landet vårt dere. Ikke mange som kan matche vår natur.

Så mitt råd til alle dere!

Nyt norge og opplev norge.

Mvh

Glagubben.

Følg meg på:

SNAPCHAT- alfi1984

Instagram – Holmedalgustav

Twitter – @holmedal

Facebook – Glagubben

LES OGSÅ:

Nå kan lillegutt komme. Vi er klare 🙂

Et steg frem og to tilbake !!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *