Det er så fantastisk enkelt

God mandag alle sammen. Ja da var vi igang med en ny uke og alt det måtte medføre. Her i huset gikk hverdagen sin vante gang. Fruen dro på jobb som vanlig. Men selvfølgelig ikke før hun lagde mer lyd enn en Saryricon konsert. Tror ikke hun helt skjønner hvor mye bråk en hårføner og diverse andre apparater forårsaker for en stakkar tidlig på morgenen.

Men heldigvis er hun også som en tornado som bruker ca 5 min på å bråke og gjøre seg klar før hun smetter ut dørene som en ninja.

Da jeg 1 time senere klarte å stabbe meg selv på beina så tenkte jeg at kanskje jeg for en gang skyld skulle lufta bikkja en rask tur før jeg laget frokost…

Lang historie kort. Den turen ble ikke rask og den ente i en 6km tur langa Eidsvoll mest kjente landemerker på jakt etter ……

Yea you guessed it…

Nye Pokémons selvfølgelig. Og idag var heldigvis ikke servene nede så det ble en riktig så fin innhøsting av små irriterende skapninger. Og lykken hadde til og med gjort det sånn at på den ene plassen hadde noen lagt ut «lokkemiddel» for å tiltrekke seg disse skapningene. Og jaggu meg så klarte jeg å fange ikke mindre enn 6 stk på en og samme plass.

Og etter en vellykket jakt så fikk både jeg og bikkja nok så da dro vi hjem for litt frokost/brunsj/lunsj .

Håper dere andre har også en Flott dag og er ute og nyter sola slik jeg og doogy gjorde idag . Nå venter vi bare på fruen kommer og så får vi se om vi får overtalt henne til å bli med å samle noen til 🙂

Ha en flott Mandag alle sammen .

Følg meg også på SNAPCHAT ( alfi1984) ,Facebook, Instagram ( Holmedalgustav) , Twitter (glagubben) .

Mvh

Glagubben

#pokemon #sommer16 #moro #glagubben #blogg.no #hverdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *