Gutta krutt på byen ble en suksess.

God søndag alle sammen.

Da var det sannelig blitt søndag og vi overlevde alle som en, forhåpentligvis… Var litt i tvil en liten periode igår. Det vil si før jeg dro ut med gutta. Litt sånn nervøs for at månedsvis uten noe form for alkohol skulle sette en effektiv stopper for søndagens aktiviteter. Er nemlig en av de heldige som helst vil ligge i fosterstilling etter en kveld på byen. Aner egentlig ikke hvorfor. Selv når jeg drikker lite så reagerer jeg.

MEN

Denne gangen reagerte jeg overhode ikke. Våknet opp idag og kjente etter hvordan kroppen føltes. For uten at ryggen er direkte ufin så er resten av skrotten utrolig nok like bra som før jeg dro ut. Kan det være at jeg er blitt immune mot alkohol ? Immune for dagen derpå ?

Tror nok at alkoholen fortsatt kan gjøre sitt men fruen nevnte en viktig ting. Hun mener det er fest røykingen som kanskje var nøkkelen. Har nemlig sluttet med sånt. Forstår egentlig ikke de som røyker lengre. Klærne lukter dritt og du forpester alle rundt deg. Ikke bra ikke bra .

Finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær. Eller hva Einar :p

Tyskland vs Italia

Kontraskjæret ble som forventet en suksess. Været derimot ble jo som en forventer i Norge. Sol,regn,vind,sol,regn,sol….. Har egentlig funnet ut hvorfor nordmenn er så smårare.

Kampen i seg selv ble som man skulle tro. En stillingskrig som skapte så og si null action. Heldigvis ble det mer futt i sakene da det hele ble avgjort på straffer. Trolig den beste straffekonkurransen jeg har sett på årevis.

Uansett en meget hyggelig kveld på byen ble kronet med Tyskland seier og samtidig en liten tippegevinst.

Takk til gutta for en meget hyggelig dag. Ser frem til neste gang.

Legger ved noen bilder fra kontraskjæret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *