Mannens verste plass å være.. IKEA

God Tirsdag alle sammen. — Følg meg på Facebook—

Håper alle sammen har hatt en flott dag. Vært ute og nytt været og kost seg eller ihvertfall hatt en noenlunde grei dag. Jeg for min del har tilbrakt store deler av gårsdagen og dagen idag på noe så hverdagslig som å montere IKEA møbler.,..

Åååå gode Gud i himmelen og Allah og resten av gjengen der oppe i det blå. INGENTING og da mener jeg INGENTING er mer frustrerende enn nettopp IKEA og IKEA møbler.. Erm eller jo. det å gå å oppholde seg på IKEA mer enn 5 minutter er faktisk verre.


Vil du straffe din mann, ta han med hit

Altså ikke vet jeg hva mister Invar Kamprad ( han som startet ikea) tenkte på når han startet sitt imperium. Ihvertfall ikke på sine med menn rundt omkring i verden det er ihvertfall sikkert. For herr Kamprad, på vegne av alle verdens menn. Vi har alle hatt et møte og du min gode mann er dette tusen årets største fjompenisse!!! Og når den dagen kommer hvor vi møter deg i himmelen eller hvor vi enn nå måtte ende opp, så tro du meg når jeg sier. Du er den første som kommer til å få buksevann og en solid omgang deng….

Ikke bare har du laget et konsept som virker som en magnet på alle kvinner, men du har søren meg klart å få det slik at de tar oss med hit også… Altså kvinner digger IKEA som fluer digger møkk liksom. Men alt dette hadde jo forsåvidt vært fint og flott det om du hadde gjort som Noah i bibelen. Hatt kun 2 stk av hver ting i ditt varehus. Men neeeeiiiidaaaa . Du har jo klart å klemme inn 7000 forskjellige sofaer og like mange varianter av alt annet dritt man overhode ikke trenger der og da, men som man får klar beskjed av sjefen i huset at JO det gjør vi tydeligvis…… Den gode gamle sofaen fra studietiden er visstnok ikke bra nok når William kommer…. Rart, den funket bra nok til å lage han.. ( det var en spøk jeg kommer til å måtte svare for når fruen ser den..)

Men greit nok. Jeg ser at av og til så er IKEA en fin ting og ja man bør bytte ut enkelte ting over tid. Og spesielt når man skal innrede for et nytt medlem av familien. Noe vi gjør som dere vet. Så da har vi vært innom IKEA og kjøpt oss to ting i det siste. Og tro det eller ei, vi klarte faktisk å dra derfra med KUN 2 ting….

Bed side crib og barneseng

Dette er da tydeligvis en Bed side crib… Holdt tydeligvis ikke med den sko esken jeg fant i garasjen… Fint skal det være ja

Guttungen får finere seng enn meg…. sier litt hvem som er prioritert her i huset ja.

Montering!

Dette er den andre grunnen til at du kommer til å få deng i himmelen Ingvar.. Hva tenkte du egentlig når du bestemte at alle dine møbler skulle selges som små irriterende puslespill?? Du må virkelig ha en syk form for humor du gutten min. Og ikke nok med at du får epileptiske anfall av frustrasjon i det du skal sette opp nevnte puslespill men du klarer så å si alltid å glemme å legge ved alle delene…… DA min gode mann. Da går det en kule varmt for meg…. Fruen mener det er bra at jeg monterer alt før ungen kommer. Så slipper han å se sin egen far banne og steike og kaste rundt seg med verktøy og annet for deretter krølle seg sammen i fosterstilling på gulvet og begynner å grine… Noe jeg faktisk er litt enig i. Blir nemlig vanskelig å fremstå som kul og sterk far etter noe sånt.. Men etter mange greske gloser og en rygg som nesten tok livet av meg , så fikk jeg montert begge to og nå har ihvertfall William en plass å sove…

Det må finnes andre der ute…

Det kan ikke bare være meg der ute som ikke hopper av glede i det de hører navnet IKEA. Fortell meg gjerne om deres egne historier. Jeg for min del har nå erklært at IKEA er off limit i hvertfall 2 måneder nå. Trenger hvile mellom slagene…

Så sånn har min tirsdag vært dere.

Håper deres har vært like moro… Følg gjerne bloggen min og ler om min og fruens hverdag før , under og etter at ungen kommer til verden 🙂

Mvh 

Glagubben

LES OGSÅ

// Noen mennesker må man bare le av 

// Ingen liker bursdager mer enn meg 

#IKEA #familieliv #Pappa #shopping #frustrasjon #mann #barn #barneutstyr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *