Bare velg en og bli ferdig med det!!!!

God Helg og god lørdag alle sammen. Følg meg på FACEBOOK

Da har lørdagen endelig kommet og jeg og fruen håper alle dere  har en strålende helg så langt. Og at solen titter frem litt sånn at vi får kost oss ordentlig slik en burde på en sommerdag. Kanskje er noen av dere allerede dratt til Syden og koser dere der. Til alle dere sier jeg bare blæææææ.. Neida håper også dere koser dere. Kanskje litt sjalu over at vi ikke får reist noe iår men er vell det man kaller I lands problematikk.

Sun hat in the sea
Licensed from: MilanMarkovic78 / yayimages.com

Ukas Krangel!

Vanligvis pleier jeg å skrive om den på onsdager, men idag toppet det seg bare her i heimen. Fruen og jeg holder i disser dager på å gjøre klart det som skal bli barnerommet til William. Og det kjære lesere byr på mang et problem tydeligvis. Ikke  mellom oss to som foreldre, men for Sandra mot seg selv. For jeg er nemlig gift med verdens mest ubesluttsomme person til tider. Hun er verre en hunden liksom. Den ene stunden vil hun ha det og den neste så hater hun det valget… Og midt i dette står jeg da, en stakkars uskyldig bondegutt fra vestlandet. Jeg blir da enten helten eller djevelen på en og samme stund.

Tapet!

Nå skal vi velge tapet til barnerommet. Sandra har funnet noen alternativer hun syns var fine. Hun viser de stolt frem til meg og jeg får da se.

1: Grått tema med Ole Brumm og hans venner på kortveggen i tapet form.

2: Grått tema med stripe tapet på kortveggen

3: grått tema med robot tema på kortveggen…..

Med andre ord så blir det grått, spørsmålet er bare om det er Ole Brumm eller en robot som skal terrorisere mitt hode i fremtiden. For det er nemlig her probleme oppstår. Hun klarer ikke velge hva hun ønsker. Igår var det Ole Brumm for alle penga og idag er det striper… Hjelper fint lite at jeg sier at det er barnerommet og at det er William vi skal tenke på som skal like det ikke meg eller hun. OOOOO HELL NO! det var det dummeste som var blitt sagt i år tydeligvis. Hun skulle jo sitte der inne og amme osv osv osv. Det var på dette tidspunktet jeg bare sa de kjente manne ordene » jeg elsker deg vennen, du bestemmer»… For de ordene der er magiske dere. De betyr nemlig to ting.

1: Vi elsker dere ja

2: Vi er voksne menn som fortsatt har noe av fornuften i behold og derfor ikke ønsker å diskutere frem og tilbake med en hormonell dame så vi velger heller å bite i det sure eple og bare gjør som vi blir fortalt..( noe som egentlig er det dere kvinner vil frem til uansett)

Så da skal vi i maler og tapet forretninger da folkens… God lørdag sa du? kjøss meg sier jeg!!

angry man
Licensed from: cynoclub / yayimages.com

 

Håper alle dere andre får en flott lørdag.

Mvh

Glagubben og fru ubesluttsom

LES OGSÅ:

// Topptur og mye mye latter 

//Oljen har gjort oss kyniske og late

#familieliv #foreldre #barn #ekteskap #hverdagslykke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *