Rart folk reagerer?

God Tirsdag alle sammen.    <<< Følg meg på facebook>>>>

Ja det er vi godt igang med den nye uka dere. Etter noen dager med overskyet så har til og med sola vist seg igjen. Ikke gæli bare det. Sitter faktisk i skrivende stund og koser meg i solsteiken her hjemme. Kjenner at valget av svart t skjorte ikke var særlig smart idag nei…. Det brenner godt på ryggen merker jeg. Men skal prøve å ikke klage for mye når sola endelig har bestemt seg for å vise seg igjen.


Begynner å få en grei farge nå. Må kanskje legge til at jeg er født brun også, så har jukset litt der ja. erm ser også at et er på tide å barbere vekk dunet på haka. Er ikke velsignet med flott sjeggvekst nei.. Ser mer ut som en 12 år gammel guttunge…

Kan ikke sitte inne idag og skrive innlegg. Ut i sola og steik..

Rart folk reagerer !

Kom over en litt morsom ting på facebook idag. Vell morsom og morsom, kommer vell ann på hvem som ser den tenker og hvordan man stiller seg til sånt tenker jeg. Ihvertfall, det jeg kom over var en artikkel linket fra Dagbladet.no. Noe om albinobarn som blir kidnappet og lemlestet og drept fordi de… wait for it. Er albinoer. Altså HALLO i luken. Og grunnen for disse grusomheter er at man tror da i disse landene at abinoer enten har magiske evner /trolldom men også at man kan lege andre med deres blod og legeme…… HALLO igjen liksom. Vi er da i 2016 og det skremmer meg at enkelte fortsatt tror på sånt. Nå skal ikke jeg predikere hva folk skal tro på men når du velger å skade å drepe andre, ja da har du krysset en grense for min del. Da er du en terrorist! Det er ingen og da mener jeg INGEN forskning som støtter bruken av albino legemer eller blod har helbredene effekt på noe som helst. Så kan noen vennligst be disse menneske om å la være å drepe og lemleste uskyldige barn og vokse bare fordi de er født albino….

Alltid en idiot!!

for hva ser jeg under artikkelen fra Dagbladet?? jo selvfølgelig en idiot som har kommentert følgende.

» Bare apekatter som bor i det landet der, uansett hva du gir de så forandrer d seg ikke»………..

Sånne kommentarer blir bare rett og slett for dumme for meg. Jeg burde sikkert bare latt være men jeg klarer bare ikke. Jeg måtte kommentere det her. Og utfra hva jeg så, så var jeg ikke den eneste.

Altså hvor skal man begynne med en slik kommentar??? At idioten som skrev den ikke vet at afrika er et kontinent og ikke et land….Eller at han kaller «de» for apekatter? eller at «vi» gir dem så mye og «de » er utakknemlige???? Er så mye jeg kunne tatt denne dusten på. Så da valgte jeg alle punktene like godt.  Min replikk til dette nett trollet kan du se i bildene under.

Er det mulig å være mer dust? Thomas ??? Ja jeg velger å vise dette til alle. Ganske enkelt fordi du selv valgte å bruke disse ordene på et åpent forum som facebook er. Det er mennesker som deg som gjør at jeg mister troen på mennesker og dets evne til å bruke hodet. Godt vi ikke alle er som deg.


Ikke bare jeg som reagerte på den der nei.


 i know i know. Men jeg er en person som HATER urettferdighet. Jeg klarer ikke å se eller høre folk er dritt mot andre. Jeg står opp mot sånne folk.

Nå ser dere ikke hele mitt svar til Thomas her. så jeg gjengir det.

» La nå stakkars Thomas få fred. Kan ikke være greit å være rasist og dum samtidig. Blir for mye for stakkaren. Tror sommerens hete ikke hjalp ham så mye heller. Geografi er vanskelig Thomas, jeg ser den. Og anatomi er ikke enklere. At vi stammer fra apene er helt korrekt Thomas. Men vi andre har da utviklet oss en del vi da. Men fortvil ikke kjære Thomas. Her har du en ( emoticon av en banan). Vet at aper liker sånt. Kos deg og nyt sommeren med en god bok. Får jeg anbefale en Atlas??»

Nå vil kanskje noen av dere mene at jeg mobber og henger ut stakkar Thomas her. Til dere vil jeg bare si. Det klarte han fint selv. Når du velger å å slenge slike kommentarer ut der , så får du forvente at folk reagerer. Det er nemlig ikke greit.

Så sånn er det med den saken. Håper alle for en flott dag og nyter sommeren. Og faktisk tenker over litt hvor heldig vi er som bor i et land hvor vi får være albino, svart, hvit, brun , gul, grønn om vi ønsker det uten at vi blir forfulgt og drept grunnet det!.

Ukas lille alvorsprat fra Glagubben.

Tusen takk for at dere leste innlegget mitt.

Stor sommerklem fra

Glagubben

Les også

// Elsker når folk glemmer at de er på TV

// Noen mennesker er bare totalt idiot

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *