Noen glemmer fort at de er på TV og moro Tv blir det.

God mandag kjære lesere. <<<<<Like Glagubben på facebook>>>>>>

Da var vi igang med ny uke og nye gleder. Nå er jo sommeren godt igang og is og bading hører hverdagen til. Kom til å tenke på det, har faktisk ikke badet enda i år. Snakk om å være PYSE vil nok noen si. Til dere vil jeg bare si.. Ok enig der…. Er litt lik min egen far der » skakke bade før det er 32 grader i vannet» …. Ja for det har jo skjedd fattern.Maks temperatur i Norge jeg kan huske er vell rundt 28… Duste kommentar.

Sånne kommentarer leverer fedre på løpende bånd føler jeg. Er liksom noe med humoren til fedre. En smule tørr og veldig intern vil jeg påstå. Nesten så intern at bare de og kun de forstår den. Men skal nok ikke sitte her og tøffe meg. Villig til å vedde penger på at guttungen kommer til å syns det samme om meg. Jeg selv syns jeg er hysterisk morsom hele tiden så det kommer ikke til å bry meg så mye . Er allerede vant med himling med øynene og små oppgitte bemerkninger fra fruen angående humoren min allerede, en til og fra spiller ingen rolle .


haters gonna hate. Tror nok det er best å le litt av pappas vitser når de finner ut at pappa avgjør lommepengene ja.

Heisan hoppsan, fikk dere med hva som skjedde på TV igår ?

Midt i kampen mellom Tyskland og Ukraina. Greit dere jenter er unnskyldt hvis dere ikke kikket ekstra  nøye med i selve kamp utviklingen, den ser jeg. Men dere har sikkert sett facebook og aviser idag tidlig. Har dere ikke det? , vell da skal jeg fortelle dere det.

Altså midt under kampen, hvor Tyskland vant 2-0 så tar Tysklands trener Joachim Lôw plutselig hånda si ned i honningkrukka si og roter litt rundt før han deretter går og setter seg på benken hvor han normalt sett sitter. Kanskje ikke så utrolig spess det her tenker dere… Men det er her det blir moro ser du! For hva gjør godeste Löw , jo han tar hånda opp til nesten  og lukter godt på hånda etterpå…… Det vår kjære Joachim glemte i et millisekund er at alt dette blir jo selvfølgelig fanget på kamera og sendt ut til milioner på milioner av seere. Så nå går det bilder av og video må jo vite, av at Mr Löw som lukter sin egen pungsvette… Bra jobba der gutten min.

La med video av det hele jeg, ENJOY 😛

kf_zYTBGd5I

Tatt med hånda i honningkrukka der kjære Mr Löw

En liten dårlig nyhet til dere jenter.

Det er ikke så uvanlig å gjøre det tyskland treneren her gjorde for oss gutta. Er ikke noe vi gjøre hele tiden , men det hender. Ikke vet jeg hvorfor , det bare skjer. Er litt som apekattene i dyrehagen som bare må pelle på andre apekatter og sjekke for lus og diverse. Vi menn sjekker for lukt. Ja for vi liker jo ikke å lukte dårlig vi heller jenter. Ihvertfall ikke vi som lever i 2016 og tar litt ære i hvordan vi ser ut…Så av og til når vi svetter, så kjenner vi etter da og ser om det kanskje er på tide med en dusj, ikke vet jeg. Har liksom ingen god forklaring på dette. Moro tv ble det ihvertfall.  Tror det er det samme som når dere jenter drar og vrenger g strengen ut av rumpa eller drar og sliter i puppesteller for å få det til å ligge rett i BHen. Vi mennesker er rare vesen, er vi ikke 🙂 ?. Men som med alt annet, bruk huet og vær litt diskre.

bearded man looking camera with funny strange expression
Lov å bruke huet folkens 😛 Licensed from: peus / yayimages.com

 

Så med Joachim Löw i tankene så kan vi vell trygt si at denne mandagen kjære dere, kan umulig bli mer blå enn hans. For vil tro han føler dette er en litt blåmandag ja. Men det er som de sier, all pr er god pr.

Så da kjære lesere avslutter jeg dagens innlegg med å si.

Kos dere på jobb og nyt været ( om dere har det) og husk ! skal dere lukte på deres egen pungsvette eller annet udigg , så gjør det diskre da for svarte. Vi lever tross alt i en tid hvor alle har kamera på telefoner osv osv.

Ha en flott mandag

Hilsen Glagubben  ( følg bloggen for mer moro folkens )

LES OGSÅ:

// Da er galskapen endelig igang

// Noen mennesker er bare født idioter

#familie #tv #humor #blogg #pappablogg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *