HØR HER DIN FJOTT!, NEI DU HØR HER DIN TOSK!!!!

Hei igjen folkens 

God Morgen lesere. Ja tenk da var det blitt onsdag igjen gitt. Halvveis til helg og det er ikke bare bare. Snart tid for å poppe Champisen og slenge beina på bordet og bare nyte nok en helg. Ligge i senga med den du er glad i og bare sove leeenge.


Kjærestetid er hva helgen handler om dere 🙂

For hva er vell ikke deiligere enn å bare ligge å slappe av, uten at man trenger å tenke på noe som helst. Rett og slett bare koble ut hjernen totalt. Jeg for min del nyter hvert øyeblikk med stillhet jeg kan få om morgenen. Har nemlig blitt fortalt av samtlige av mine venner som har barn, at når kidden kommer så kan jeg offisielt drite i alt som heter søvn. Gleder meg til den delen ja…..

Nei nok om det. Over til dagens tema. Ukas Krangel !!


Hør her din måsabjønn…. NEI du hør her din fjøsnisse!!! Bildet lånt av eavisa.no

Ja for hva er vell ikke en uke uten en liten krangel mellom ektefeller. Ikke sånn stor krangel for det er det utrolig nok veldig sjeldent vi har. Når jeg sier utrolig, så tenker jeg på at jeg er Sør Amerikaner og hun er av den østlige delen av verden. For å si det sånt. Det er mye temperament ute å går. Men vi er så like personligheter at vi faktisk bare har blitt enige om en ting, vi snakker heller ut om ting før det går for langt. Og wholla , dermed har vi små krangler og diskusjoner i hverdagen. Vi mener nemlig at det IKKE er sunt å gå å bære på ting for så å eksplodere og si masse tull man ikke mener.

 

Ukas krangel denne uken var selvfølgelig fruen sin feil. 

 

Det er det ingen tvil om… ihvertfall hvis du spør meg.  Altså det er noe som heter gravid hjerne sier de. Det er noe som får damer til å bli totalt fraværende mentalt. Ikke litt sånn distre eller sånt. Nå snakker vi totalt 4 åring i nøtta. ok ok var kanskje litt drøy der, men HALLO folkens!  Det hele startet med at vi skulle legge oss for kvelden. Fruen hadde da bestemt at det var tid for sånt ( det kan du lese om her ) . Jeg går å pusser gebisset og sjekker at jeg ikke har fått noen nye grå hår… noe som plutselig har kommet som en tornado i det siste. Kom samme dagen som jeg bikket 30…. GREAT…

Ihvertfall folkens, jeg  klarte å krype meg selv i seng og la meg godt under dyna og bare ventet på lille tønna ( hehe fruen har fått babymage nå, ok ok ikke helt ok å kalle henne det jeg vet 😛 ). Men men etter et lite rituale som ligner en katolsk prests nattverd, klarer endelig fruen å komme seg i seng også. Hun hopper opp i senga og legger seg godt til rette.

Det er her det hele skjer.!!!  

Jeg får en indre uro i kroppen, en uro bare menn kjenner til. Uroen som best kan beskrives som tap av penger følelsen.. For faktisk er det, det er. Tap av penger. For hva ser jeg??? Jo hele leiligheten ser ut som downtown Las Vegas. Alt av lys er nemlig fortsatt på. Ikke bare en plass ,men overalt.  » errm kanskje slå av lysene vennen? » prøver jeg i en fin tone.  » aaaa nå har jeg lagt meg, spiller det noen rolle?» ….. Øøø JA er første tanken min. Når du legger deg i senga så skal alt av lys være slått av. Hvem tror du vi er ? onkel skrue?? Kong krøsus? ???? Lys og strøm koster peng….  » Kan du gå å skru det av? » prøver jeg igjen. I håp om at fruen tar til fornuft.  » nei nå har jeg lagt meg, du kan gjøre det hvis det er så viktig for deg..»

Altså i svarte bahama mama!!! Da gikk det en kula varmt for meg. Det var jo ikke jeg som bestemte at leiligheten skulle være mulig å sees fra månen den kvelden. Og så mener hun at JEG skal stå opp og skru av alt… Frekt frekt FREKT sier bare jeg.  » Nei altså det får du gjøre» responderer jeg i en sur tone. Ganske fornøyd at jeg sa ifra og stod på mitt. Må si jeg var litt stolt over meg selv der ja.

» ja få den gravide kona di til å reise seg opp og gjøre det, få den gravide kona di som bærer frem ditt barn til å reise seg opp igjen»… er kommentaren som fulgte fra fruen….


Ikke alltid enkelt å være gravid … bildet lånt av babyverden.no

Lang historie kort…. Jeg stod opp og slo av alle lysene gitt, mens jeg bannet og steikte for meg selv….. Hvilken mann med normal hjerne kan si noe imot det argumentet?? For det er jo faktisk sant. De bærer frem et barn og de gjør dette delvis for oss menn også.. Så da er det best å snurpe igjen smella og bare gjøre som fruen ønsker. Kalles å ta vare på sin familie det gutta, ikke tøffel…

Sier som fruen sier. » den ungen bør bli noe stort «.. For før du er født så har du allerede fått far i hus degradert fra MANN, ELSKER og KJÆRESTE til kokk, massør, vaktmester, butler.… Jeg forventer en Nobelpris i noe stort  for å si det sånt…..

 

Takk for at dere leste bloggen idag folkens. 

Del gjerne og fortell venner og kjente om den.  Følg meg også på snapchat og insta og twitter. Legg til Glagubben 🙂

Glagubben på facebook. ( gå inn og LIKE siden, hadde jeg satt stor pris på )

 

Les også

//Hevnporno og nettshaming. Bra jobba gutta!!!!

// Glagubben sin favoritt sommerlåt 2016

#pappablogg #familieliv #hverdagslykke #blogger #humor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *