NOE ALLE DAMER ELSKER Å FÅ

God Lørdag alle sammen.

Ja tenk da var det lørdag igjen gitt. Solen skinner og fugla fiser og alt er bare toppers. Håper alle har hatt en flott dag idag og nyter den til fulle. Her i casa del glagubben så startet dagen ganske enkelt med noe så sjeldent som frokost på senga.

Det vil faktisk si jeg , altså glagubben selv lagde frokost til fruen og serverte på senga. Det vil med andre ord si jeg forvillet meg inn på kjøkkenet og lagde pannekaker (som fruen elsker ) og serverte henne på sengen. Men må ikke tro jeg bare klaska noen deformerte røreklumper opp på en tallerken og sa » halla på dæ, trø det her i gapet a »


Må skryte litt til venner og kjente på snapchat. Hallo liksom…
ååå nei du. Dette ble tilberedt nøye. Ekstra påpasselig med å få pannekakene runde og fine. Noe som i seg selv er driiiit vanskelig. Minner meg på at jeg skal bruke sånn kakeform rund ting neste gang. For så å legge disse nevnte pannekaker på en fin tallerken som igjen stod på et serveringsfat. Ja nemlig. For skal man servere noe på senga så lønner det seg med serveringsfat. Kan bli litt stygge scener hvis man kommer med glass og mat og tilbehør uten. Det har nemlig skjedd. Så ut som noen hadde myrdet Eivind Hellstrøm på soverommet vårt.  
Tror ikke helt jeg var hans kvalitet men men  Bildet lånt av TV2.no

Og bare for å toppa heile driten som vi sier hjemme på vestlandet. Så fikk hun dette servert med hjemmelaget blåbær syltetøy ala King Guggenheim…Det vil med andre ord si blåbær lagd av meg og så kreativ jeg er kalte jeg det opp etter bikkja sitt kallenavn. King Guggenheim. Historien bak navnet guggenheim har ingenting med museet å gjøre bare at han » gugger » så mye og sikler. Kreativ der ja.


King Guggenheim blåbær syltetøy logo bildet.. Bildet tatt på Hardangervidda
Uansett folkens. Fruen ble fornøyd , så da er jeg fornøyd. Og forhåpentligvis har jeg scoret noen wife points jeg kan bruke når fotball EM begynner i sommer. Hallo må jo bygge opp wife poeng kontoen tidlig. Man behøver disse poenga gutta.

Så med det sier jeg takk for meg idag og kos dere masse.

Sjekk også ut Glagubben på facebook.  (super kult om dere gikk inn der og LIKE siden)

Stor SOL hilsen fra

Glagubben

OBS:  LES OGSÅ:

// Vår Bryllupsreise til Hawaii DEL 1 og DEL 2 og DEL 3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *