KARMA IS A BITCH!!!! UKAS KRANGEL…

God Morgen kjære lesere.   (Sjekk den her dere 🙂

Jøss da har vi kommer oss inn i Juni dere. Og sola har til og med klistret seg på himmelen i all sin prakt. Skakke klage da nei. Siste dagen i Mai var faktisk ikke så aller verst den heller når jeg tenker meg om. Herr og fru glagubben tilbragte den horisontalt på verandaen. HEY HEY ikke noe griseri tanker her nå. Tro meg vi lå hver for oss horisontalt. Fru glagubben er som dere sikkert vet gravid og har av den grunn funnet meg skylding i all verdens elendighet og stengt fornøyelses parken for sommeren….. Ok nok om det. 

Over til ukens krangel. Vell det ble ikke en krangel i den klassiske varianten, men litt mer » HALLO blir du aldri fornøyd varianten!» denne uken.

La oss komme igang. 

Det hele startet faktisk idag morges. Jeg hadde lovet fruen ( ok jeg ser nå hvor første feil ble begått) å lage kullsyrevann til henne som hun kunne ta med på jobb. Dette hjelper tydeligvis på kvalmen hun opplever for tiden. Hun er nemlig en av de heldige hvor morgenkvalmen ikke helt slapp etter 3 måneden.


morgenkvalme er noe dritt ..
Full av energi ( da snakker vi halvveis i koma og snublende ut av senga) hoppet jeg ut av senga og gikk ut på kjøkkenet for å lage nevnte kullsyrevann. Denne delen foregikk uten problemer. Vannet ble satt til avkjøling i kjøleskapet og mine forpliktelser var da ferdig for morgenen. Jeg danset glad og fornøyd tilbake til sengen, hoppet oppi og la dyna godt rundt meg og tenkte. Ja nå var du flink Glagubben, bra jobbet.

Blir brått revet bort fra min herlige sinnsro av fruen som freser hårføner på MAX inne på badet, mens radio NRJ er satt til maks volume, fordi hun må jo høre den OVER hårføneren……. GREAT .. jaja hun drar snart. Hold ut hold ut. Plutselig åpnes døra fra badet og der står fruen med det så altfor velkjente blikket …. «Shitt jeg har dårlig tid».

Altså i svarte alabamas sureste sumpverden !!!!! Hvordan er det mulig ?? Hver forbanna dag har hun dårlig tid. Står opp i god tid gjør hun som alle kvinner gjør. Går inn på badet , igjen som alle kvinner gjør. Og av en eller annen grunn så skjer det noe der inne som bare SPISER tiden til kvinner. Ikke vet jeg hva dette måtte være og helt ærlig så bryr jeg meg fint lite. Det jeg bryr meg om , er at det skjer… og det går utover meg. Stakkars lille søte meg!!!

For jeg vet hva det stressa blikket betyr. Fruen er IKKE klar med sine forberedelser… Og det betyr at jeg må da trå til og fungere som ( se bildet nedenfor)


Dette er da en BUTLER, en tjener…. Var omtrent like blid som han her i dag morges ja

Ok som en god butler så står man bare å venter på dagens første orde da. Prøver å gnikke søvnen ut av øynene mens jeg stabler meg på beina. DU!!!!! kommer det fra badet i en litt for høy tone som vanlig.

«Kan du lage meg 4 brødskiver med ost og skinke og så må du kutte opp agurk og tomater og de skal ligge hver for seg i en pose og så må du legge sånn papir mellom skivene og husk at osten må på først og så skinka og så papiret , kan du gjøre dette for meg ?? altså jeg har dårlig tid og jeg glemte helt ut tiden og så plutselig var tiden bare borte liksom»….


Litt sånn fruen ser ut når hun ber om mat 😛
ALT dette ble sagt uten å trekke pusten og i samme tonefall…. Altså HEI og HALLO i luken liksom. Jeg jobber ikke som servitør og jeg er ikke særlig dyktig til å huske tusen kommandoer som blir sagt på under 1 minutt… Det blir litt for spesielt for meg. Alt jeg klarte å lyre ut av meg var dette » greit» . Noe som også ble sagt på nøyaktig samme bruk av tid og pust som fruen brukte på hele sin bestilling….


det uttrykket jeg har når fruen ber om litt for mye
Men kjære menn! Her kommer en fakta strofe til dere alle. Mest for de av dere som ikke har dame for å si det sånt. Hør etter!!

For som alle menn vet, når dronningen befaler så gjør man. Jeg velger å tro at jeg ikke er en tøffel ( fortsett å tro det du din fjomp) men når fruen er gravid og lettere distre over alt mulig så føler jeg faktisk litt ansvar og hjelper henne i hverdagen. Og så var det litt det der med happy wife , happy life greiene da. For dere som er gift så vet dere at dette stemmer. Gjør man ikke som fruen sier så blir hun sur…Pluss at hun påpeker at du og bare du er ansvarlig for all verdens elendighet og hvertfall det som har skjedd henne… Hun som andre damer glemmer nemlig at det trengs to stykker for å lage et barn….. Dette er da den distre delen som kicker inn.


Når dronningen ikke er fornøyd i huset…. 
På kjøkkenet bar det. Fant fram ingrediensene som skulle til i dagens bestilling og begynte å mekke sammen matpakken til fruen. Takk gud for brødkutteren på Rema 1000 forresten. Uten den så hadde jeg manglet samtlige av fingrene mine nå. Å stå å leke Hellstrøm tidlig på morgenen er nemlig ikke helt meg . Oooo nå skal jeg gjøre fruen glad tenkte jeg  , jeg kutter skinkeskivene i to og legger de mot hverandre som de gjør på smørbrød man får kjøpt på cafe…. Så stolt over meg selv fordi jeg vet fruen elsker å ha skinkeskivene på nettopp denne måten. Stolt og fornøyd presenterer jeg dette for fruen.

» Seriøst ?? hvor dum er du ? hallo må jo ha 2 skiver skinke på hver skive da?? JEEZES!!! » var svaret jeg fikk før hun igjen forsvant ut på badet….  ja så var det det med hormoner da… Da prøver vi igjen…


Fikk ikke noe klapp på hode for forsøket engang…

Etter at brødskivene var smurt og pakket klart kommer fruen plutselig med ekstra bestilling. Agurk skivene måtte da kuttes syltynne og i antall 24….. ikke 20 ikke 18 men 24….. Ikke vet jeg hvorfor akkurat dette antallet men det var visst utrolig viktig. Og som godt voksen mann så skjærte jeg de ekstra forbanna tynne, type slik man ser igjennom tynne…. Grenser for hva min tålmodighet klarer tidlig om morgenen. Tomater skulle også kuttes opp, men ikke fult så tynne skiver…… Great!

Fruen er jo ikke «bossy»… Og er man dum nok til å kalle henne det så gud være deg nådig..


kjenner du deg igjen Sandra? 😛
Finalen:

Matpakken var endelig klar og så var fruen.  Alt blir pakket/trødd ned i en pose og hun løper ut døra med meg og King på slep. Jeg tenkte nemlig å gå med henne til toget for å være hyggelig og samtidig lufte bikkja. Halvveis til toget ser hun på meg før hun sier » sry ass du går for treigt, jeg må stikke «…. Og dermed hopper og spretter hun avgårde… Uten å si takk eller noen ting. Ikke et lite nuss på kinnet engang. Bare » sry ass du går for treigt, jeg må stikke!»….

Det var da jeg faktisk ikke lenger angret på det jeg gjorde noen minutter tidligere.. og bare derfor.

Jeg skrudde nemlig den vannflaska di ekstra hardt sammen så du ikke skulle få den opp uten hjelp. Mohahahaha.

ok ok så løy jeg når du skrev melding og lurte på om jeg gjorde det med vilje.Hvor du også fortalte meg at du måtte be en konduktør om hjelp til å åpne den. Noe som faktisk fikk meg til å le godt ,der jeg satt med min gode smoothie på verandaen med king og nøt morgensolen.


NEMLIG.

Det lønner seg å si takk dere! 

Ha en strålende dag alle sammen. Ny solen og hverandre. 

Hilsen 

Glagubben

 

LES OGSÅ: 

//  Til alle dere foreldre der ute, FEIGE FEIGE MENNESKER 

//  Så var det det å ta imot en kompliment da jenter…. er det så vanskelig? 
Sjekk også ut Glagubben facebook. Gå inn og LIKE siden for ekstra matriale og bilder. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *