KJØNNET PÅ BARNET BLIR…..

Hei igjen alle sammen.

 

Da var det lørdag og helg. Håper alle som en har en flott helg sammen og bare nyter den og slapper av. Ja hva er nytt hos glagubben siden igår? For de av dere som leste gårsdagens innlegg ( http://glagubben.blogg.no/1463127991_total_makeover__mamma.html ) så vet dere at igår var jeg og Sandra  på ultralyd undersøkelse. Og her skulle vi få vite hvilket kjønn vårt første barn er. Vi har sett frem til denne dagen helst siden vi fikk vite at vi to skulle snart bli 3 ( http://glagubben.blogg.no/1460404023_hva_blir_21_.html  — Første gang vi fikk vite det 🙂 Det er ingen hemmelighet at Sandra ønsket seg en liten jente Hvem kvinne gjør ikke det liksom. Beklager forresten at dere ikke fikk vite det før idag. Men vi ville fortelle familie først. Håper dere forstår 🙂


Tror det er noe sånt Sandra så for seg 🙂

Jeg må faktisk innrømme at jeg var ikke så fremmed til den tanken selv heller. Det er liksom noe ved jenter iforhold til gutter. De virker på meg ( som ikke enda har barn) så rolige og søte iforhold til smågutter som derimot ser ut som de er på en blanding av speed og ectasy… Med andre ord full pupp 24/7. Når er ikke alle barn like propell som jeg selv var og alle er forskjellige selvfølgelig. Men så var det noe med den magefølelsen da. Har lenge hatt en sterk tro på at det blir en jente. Alle «tegn» pekte mot dette. Man leser seg opp på alt mulig av kjerringråd og diverse som mener og påstå at de kan spå kjønnet på barnet. Og etter å ha danset regndans og hørt at fuglene feis fra nord ( er sikkert et kjerringtips det også, søren vet jeg ) ,så var vi overbevist at det kom til å bli en jente.

Sandra derimot er litt vell pessimist til tider og har alltid fått det for seg at dette er nok en gutt ja. Jeg prøvde å lette litt på stemningen og sa at hvis dette ble en gutt , så skulle hun få en litt ekstra fin stelle bag hun har sett på . Det virket som humøret steg litt igjen da ja. Så da vi rullet opp på parkeringen til sykehuset bestemte vi oss at nå var det ingen vei tilbake og vi visste at vi kom til å bli glad uansett hva det ble.

Etter å ha sitter på venterommet i en halv liten evighet ble vi ropt opp og vi skulle endelig få vite svaret.! Bare så dere vet det. å sitte å vente lenge med en gravid dame er ikke alltid like greit. De blir nemlig litt som han her


De blir nemlig sulte og MÅ HA MAT!!!

Vår tur! vi ble møtt av en hyggelig dame som ba fruen legge seg på en sånn middelalder tortur benk mens hun splashet 60 liter av sånn gele gugge over magen hennes for deretter å ta frem et sånn anno 1970 tesla coil lignende sak for å se hva dette vidunderet i magen var.

Så hva ble det????

 

 

 

* sett inn trommelvirvel her*  Det ble en GUTT 🙂

Så da bar turen rett til nærmeste shopping senter og handle litt 🙂 Tidlig krøkes en god krok skal bli.

Sry Sandra men dette er min lille bonus drøm 🙂 En liten gutt jeg kan kle opp i Manchester United klær og lære alt om fotball og diverse. 🙂 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *