DERE ER HERVED ADVART ØSTLANDET!

God Torsdag alle sammen. 

Sjekk ut min facebook side  http://www.facebook.com/glagubben

 

Da var det snart helg igjen. Bare 2 lusne jobb dager før man kan heve glasset og klappe seg selv på skulderen og erkjenne at man nok en gang klarte å overleve 1 uke til i arbeidslivet uten å forårsake for mye kaos rundt seg. Nå er det jo ikke alle som alltid har fri i helgene av diverse grunnr. Blant annet de stakkars studentene som å lese til eksamen og sitter der hjemme eller på lesesalene rundt omkring i det norske land med tryne godt plantet mellom tonnevis med punktum og komme og andre morsomme ting.. Jeg føler med dere alle som en. Og ikke minst lykke til på eksamen til alle og enhver.

Ikke mye sosialt liv på den gjengen her i ukene som kommer.
Men det er ikke det det handler om i dagens innlegg. !

Nei for som det står i tittelen.               » Østlandet dere er herved advart».       

Og hva menes med det? Vil jeg denne landsdelen noe vondt eller erklærer jeg noe form for krig eller annen ulumskheter mot landsdelen jeg bor i ?  Nei heldigvis er det ikke så store ting på gang. Det er rett og slett Sandra´s svigerdrage * host host* svigermor som kommer flyvende på sitt kosteskaft over fjellet for å inspisere hvordan hennes svigerdatter tar vare på hennes øyensten og prins, nemlig MEG :). Og ikke bare er mamma min som alle andre mødre veldig veldig snill. Men også sykt pratsom og dere østledninger er ikke AKKURAT kjent for å like å småprate med fremmede. Så dere er herved advart. Ser dere en liten hvit håret dame som går med fleece jakke og spør alle rundt seg om » ka lure du på» så bør du løpe fort. For hun elsker og da mener jeg ELSKER å prate med folk 🙂 Som alle vi vestlendinger så lider min mor av munn diaré 🙂

FYI , dette er ikke mammaen min , bare illustrasjon hehe

Ok nå er det riktignok ikke helt som jeg her fremtstiller det her, og den kosten jeg snakket om kalles også Norwegian Air´s rute som går fra Haugesund til Oslo…. Og om noen av dere nå ble bekymret på fruen sin vegne så kan jeg med sikkerhet fastlå at min mor har erklært fruen aka Sandra for det beste universet har laget til nå og hun er en engel som vandrer blant oss, og samtidig påpekt at hun ikke helt forstår hvordan en fjomp og fjøsnisse som meg klarte å slå kloa i henne…. Våre ukentlig telefonsamtaler er nettopp bevis på dette. For de utløper seg omtrent som følgende..

Meg : » Hei mamma hvordan går det?»

Mor: » jo det går med det samme, og med deg? «

Meg : » jo da ryggen er så som så ( som regel det som er samtale emne for tiden)»

Mamma: » Flott det ( i en tone som sier, ikke at det er det jeg lurer på og la oss bli fort ferdig og over til det jeg ønsker å prate om, nemlig!), hvordan går det med Sandra????? ( Med et engasjement som ligner en hund som sikler på et bein..)

 

Det er nemlig ikke meg hun er særlig keen på å prate med eller om. Men derimot kvinnen som nå skal om alt går bra bære frem hennes etterlengtede barnebarn. At jeg var med på den store bragden har hun visst helt sett ut til å glemme… Syns jeg gjorde en god jobb jeg!!! Da liker jeg bedre min egen svigermors kommentar da vi erklærte at vi ventet barn. Hun gav først sin datter en STOR klem for så å se på meg med et alvorlig men kjærlig blikk. Det var her jeg forventet en stor klem og gratulasjoner og dans i gatene og trompeter som spilte. Fikk jeg det ? Nope! men jeg fikk noe som var like genialt og genuint perfekt. Fruens mor aka min svigermor snur seg som sagt mot meg for så å klappe meg på skulderen og si » DU ER FLINK»…..

Jeg må innrømme jeg ble litt satt ut og visste ikke om jeg skulle le eller bli klein.  Men som mann omgitt av bare kvinner i familien så tok jeg det som et veldig stort og litt spesielt kompliment. Jeg var tydeligvis veldig flink til å ha * you know what i am talking about, blink blink* med hennes datter….. HEI HVOR DET GÅR !

Men før vi tar imot min kjære mor så må kreket * host host*  min kjære mor klare den store bragden å komme seg helt hit alene denne gang. Ingen som kan møte henne på Gardermoen og heller ikke vise henne til togene… Dette blir spennende. Vi har et veddemål gående jeg og Sandra. Jeg tipper at hun tar feil tog og havner i Oslo By mens Sandra har mer tiltro til min mor og mener hun klarer riktig rettning men feil tog og dermed havner på Lillehammer…

Noen andre som ønsker å være med på veddemålet?  ( lover å opdatere dere alle på hvordan det gikk)

Følg meg gjerne også på:

Facebook siden min ( trykk like og følg meg gjerne) http://www.facebook.com/glagubben

Instagram: http://www.instagram.com/glagubben

Twitter: http://www.twitter.com/glagubben

Snapchat: Legg meg gjerne til , glagubben

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *