JEG ER SÅ BARN AV SOLA.

Endelig kom sola og den tok med seg varmen også. Nå har han far det ganske så bra her hjemme. Bare elsker sol og varme. Venter bare på at fruen skal komme hjem så vi kan grille litt digg på grillen. På dagens meny står Spareribs til han far og krydder pølser til hu mor. Og doogy får det som er til overs pluss litt annet digg.

Så til alle dere andre om dere er like heldige som meg akkurat nå. Skru radion opp og bare nyt varmen og sol dere og slapp av. Det har vi alle fortjent.


Man kan rett og slett ikke klage når solen varmer og ikke en sky på himmelen. Da elsker jeg livet mer enn noe annet 🙂

Håper dere alle får en like bra dag som meg. Ha en fin onsdag kveld og kos dere.


Følg meg også på

 

Faceook: http://www.facebook.com/glagubben

Instagram: glagubben

snapchat: glagubben

Twitter: glagubben

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *