FØRSTE BILDENE AV DEN LILLE.

God Morgen alle sammen.                                           http://www.facebook.com/glagubben

 

Da er det blitt onsdag av alle dager. Lille lørdag som det også kalles blant enkelte. Vet egentlig ikke hvorfor, men men. Jeg kom til å tenke på en ting idag og det er hvor langt vi er kommet i dagens teknologi. Hva som er mulig idag i forhold til før, og hvor vil alt ende? Tenker på tiden da jeg vokste opp og hvor lite vi egentlig hadde behov for gadgets og diverse i motsetning til dagens samfunn. Nå er jeg riktignok ikke fra steinalderen heller da, selv om det til tider føles sånn. Men ta mobiltelefonen for eksempel. Jeg husker fortsatt når den kom. den store kassen man hadde i bilen og veide et tonn. Man kunne ringe ca 10 min før den ladet seg ut og gud så fancy det var.

Tror det var min onkel som hadde denne.

 

Denne har jeg selv nå. Iphone 6 pluss

 

Tv ble også forandret drastisk. Fra den gode gamle trofaste Grundig tven som jeg fortsatt har stående på gutterommet mitt hjemme i Hervik. til 50 tommers flatskjermen vi har hjemme her i hus nå.

 

En litt mindre variant har jeg fortsatt på gutterommet    

 

 er litt forskjell på de to her ..

 

 

 


           Dette for å illustrere hvor vi er idag .
                             

Syns faktisk det er kult jeg at ting bare forandrer seg og jeg kommer alltid til å prøve å følge med i utviklingen. Jeg ønsker ikke å bli en av de foreldrene som ikke henger med når barna vokser opp. Jeg ønsker å være tilstede også på dette området. Så kan man jo spørre seg om alt er like nødvendig alltid. Tror nok Apple Watch jeg kjøpte sist ikke var særlig gjennomtenkt akkurat nei. Er ikke alt man trenger å kjøpe. Men men man lærer av sine feil. !

Ikke verdt pengene egentlig spør du meg. Mye morro på den men altfor dyr.( vi kjøpte den litt billigere i USA)

 

Grunnen til at jeg bringer opp dagens teknologi er faktisk ganske relevant idag. Og det kommer av at det ikke bare er på underholdnings utstyr og mobil og annet duppe dingser vi har hatt store fremskritt.

Men også når det kommer til hva vi kan se og følge opp gjennom graviditet og helse. Jeg snakket med en dame på min mors alder og hun fortalte at da hun var gravid kunne de ikke se video osv av fosteret i magen slik vi kan idag. De fikk heller ikke opp digitale bilder i den form vi får idag. Ganske imponerende å tenke på og så bra for dagens kvinner og ha den tryggheten dette også medfører. For det er en annen ting jeg alltid tenker på nå i disse dager. jeg ønsker KUN det beste for min hustru og ufødte barn. Og er derfor veldig glad jeg lever i en tidsalder hvor vi er kommet såpass langt som vi er.

 

Så i lys av dette , tenkte jeg å vise dere noe spesielt 🙂 Nemlig den første video som ble tatt når vi var på tidlig ultralyd.

 

En/Ei ordentlig hoppesprett det her ser det ut som. Det har den arvet etter meg 🙂

Vi fikk ikke vite kjønnet denne gang. Det skal vi få vite ved ordinær ultralyd. Det gleder vi oss utrolig mye til.

 

Ha en fin onsdag alle sammen 🙂

 

Følg meg også på

Facebook: http://wwww.facebook.com/glagubben

Instagram: glagubben

Snapchat: glagubben

Twitter : glaguben

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *