ER FOLK BLITT GALE ELLER BARE IDIOTER ?

Hei igjen folkens.

Siden det er lørdag så tenkte jeg rett og slett kline til med 2 innlegg!! Ja rene tabloid skribenten her gitt.

Dagens andre innlegg dreier seg om det å befinne seg på et kjøpesenter for oss menn.

Og jeg tenkte i den anledning å lage en top 5 liste over hvorfor vi bør og skal få lov å slippe dette tortur helvete det er å gå på et kjøpesenter.

1: Det er VARMT. altså av en eller annen grunn så har de idiotene som bestemmer temperaturen inne på disse straffeleirene vi frivillig reiser til bestemt at varmen må til enhver tid være 40grader ++.

2: Skrikende barn. Altså nå har jeg riktignok ikke barn selv enda men alle menn kan kjenne seg igjen i at man så vidt tolerer sine egne barns gnål og sutring. Hvorfor skal vi da utsettes for andre sine barn, som vi ikke engang liker

3: Mortal kombat. Med dette menes at man nesten må være spesialsoldat og halvt ninja for å komme levende ut av kjøpesentre idag. Spesielt på lørdager når alle bare MÅ innom dette bedritne stedet på en og samme tid. Og alle bare må innom samme butikk som deg. Så da står du der som sild i tønne da. Kjempe kjekt!!!

4: Kroppslukter. Ok kanskje jeg er veldig fin på det. Men jeg takler ikke folk som går på kjøpesentre og lukter som gamle Erik er 2 cm bak de og er på vei til å erkjenne at dessverre det er nå dems tid til å dra til himmelen …. For noen lukter faktisk så ille at man tror nettopp døden går der blant oss.

5: Skrot! : ja jeg er så freidig å sier det. Det er så mye skrot man kan kjøpe idag som man egentlig ikke trenger. Gud hjelpes meg. Altså alt mellom himmel og jord kan kjøpes for penger idag.

Så dette var min lille liste over grunner til at vi menn bør få lov til å slippe å bli dratt med på kjøpesentre.

Elsker dere kvinner ikke oss ? Vil dere oss vondt ? 🙂

Når det er sagt så dro jeg alene til et av Norges største sentre idag for å handle noe jeg ikke behøver og stod også i kø for deretter å klare

grunnet min spaserstokk å nesten få en gammel dame til å falle ….

Men det nevner vi ikke høyt 🙂

Ha en fin lørdag videre 🙂

Tok også noen bilder fra ette marerittet 🙂

Denne butikken er den eneste jeg gadd å stikke innom. Den lå nærmest inngangen 🙂

Trengte ikke akkurat det her da 🙂 er spill til PS3:)

Alle skal jo inn i dette parkeringshuset …. Død og fordervelse !!!

Følg meg på :

www.facebook.com/glagubben

Instagram: glagubben

Twitter: glagubben

Snapchat: glagubben

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *