DEN STØRSTE SYND MAN KAN GJØRE I ET FORHOLD!!!

Hva er det mest bedritne man kan gjøre mot sin partner ?

Jo det skal jeg fortelle dere. Det er å gå på do og se at det er lite toalett papir igjen for så å være så inni granskauen egoistisk å bruke opp siste rest for deretter å være enda mer fjøsnisse og IKKE sette på ny rull eller gjøre det eneste riktige. Nemlig gi beskjed til partneren at » hei du påsan. Det er forresten ikke mer dopapir der gitt»

For dette glemte nemlig min partner. Og hvem bruker mest do papir i heimen ? Jo det erre ikke frøken strøken da !!!! Nemlig. Og der satt jo jeg på min hvite trone og skulle «levere» dagens. For så å strekke meg over for så i min skrekk se dette!!

Så der satt jeg sa. Ingen frue i heimen. For hun hadde jo selvfølgelig dratt på jobb. Følte meg ikke særlig kul nei. Og en smule forbanna

Rart man blir forbanna… Uhørt og dårlig gjort til de grader. Nesten hjemme terrorisme sier nå jeg. Så til alle der ute. Gjør partneren deres glad. Bytt do rull etter dere når den er tom!

Takk fra alle oss som opplever dette .

PS- heldigvis lå den en tørkerull like ved. Men ikke det samme som Lambi får en si. Føler meg skamfull…

Godt jeg ikke er lang sint 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *